Ultima oră
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor

VIDEO EXCLUSIV | Cum a ratat Răzvan Raţ marele transfer la Real Madrid: "A insistat să fiu înlocuitorul lui Roberto Carlos!". Lisa impresionantă a cluburilor care-l doreau în vârful carierei

Fotbal Publicat pe 9 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20055999/3/razvan-rat.jpg


Răzvan Raţ (39 de ani) putea fi înlocuitorul marelui Roberto Carlos la Real Madrid, dar transferul istoric pe Santiago Bernabeu a picat din cauza preţului prea mare cerut de Rinat Ahmetov la acea vreme. Ulterior, fostul fundaş stânga a aflat că a fost dorit şi de Everton, Tottenham, Lazio şi Valencia.
 
Povestea transferului ratat de Raţ la Real Madrid a fost spusă pe larg chiar de către fostul fundaş stânga al echipei naţionale:
 
"Nu e o enigmă. Doar pentru faptul că Şahtior a schimbat preţurile de câteva ori. A plecat de la opt milioane de euro şi s-a ajuns la 15. Era doar o chestie de principiu. Au fost nişte înţelegeri la început, după aceea s-a schimbat modificarea, cum se spune, şi Real a considerat că e neprofesionist din punctul ăsta de vedere. Asta se întâmpla în 2009, când Bernd Schuster a ajuns la Real Madrid, în anul în care Roberto Carlos pleca de la Real Madrid la Fenerbahce (n. red - Schuster a venit în 2007. Bernd Schuster, omul care m-a adus la Şahtior, a insistat ca eu să fiu înlocuitorul lui Roberto Carlos. Am avut un of, şase luni de zile după ce s-a ratat transferul am fost mort", a relatat Raţ, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Raţ, pe lista marilor cluburi din Europa

Unul dintre cei mai buni fundaşi stânga ai perioadei sale, Raţ nu a atras doar atenţia marelui Real Madrid, ci s-a aflat şi în vizorul cluburilor din Premier League şi LaLiga. Pentru că nu avea un impresar, a aflat aceste detalii doar după trecerea anilor:
 
"Foarte multe lucruri le-am aflat când am ajuns la West Ham. Când am semnat, şeful scoutingului de la West Ham fusese la Everton şi Tottenham. Când am semnat, am intrat în birou şi mi-a spus <<Finally I have you!>>. Mi-a spus că au fost oferte oficiale pe adresa clubului de la Everton şi Tottenham. Veniseră pe adresa clubului, dar nu ştiam de ele pentru că nu aveam impresar. Nu ştiam eu de ce mi se schimbă contractul mereu. În zece ani, am schimbat contractul de şapte ori. Şi nu am murit de foame. Au fost oferte de la Lazio, Valencia...Ceea ce mi s-a spus. Oferte concrete venite, dar care nu mi-au fost prezentate niciodată. Asta e, nu-mi pare rău", a rememorat fostul Raţ.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele