Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu, ironizat în direct: "AZ Alkmaar îi va da cu canapeaua în cap la retur lui Dănuţ. Va fi 4-0!"

CFR Cluj Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email


Meciul modest al CFR-ului, 0-1 cu AZ Alkmaar în Gruia, l-a determinat pe Radu Banciu să-l ironizeze pe Dan Petrescu. Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, pune campioana României sub echipe precum Randers sau Jablonec şi crede că olandezii nu vor avea emoţii al retur. Ba mai mult, Banciu aşteaptă o victorie la scor a lui AZ, mai precis un 4-0.
Neimpresionat de starea actuală a fotbalului românesc, Radu Banciu a încercat să-şi imagineze şi ce s-ar întâmpla în eventualitatea în care CFR ar trebui să joace cu Bayern Munchen, echipa recunoscută pentru modul brutal în care-şi tratează adversarii:
 
"Să nu se mai spună că avem un campionat frumos, că se joacă! Noi suntem sub Randers, sub Jablonec, nu mai vorbim despre AZ Alkmaar, care probabil îi va da cu canapeaua în cap lui Dănuţ (n. red - Dan Petrescu) la retur. 4-0 va fi, ăsta e scorul! Aş pune o întrebare: oare cât i-ar da Bayern Munchen acestui CFR al lui Dan Petrescu? Să zicem că eşti în grupă cu Bayern Munchen, Odorhoieul Secuiesc şi Pardubice. Câte iei? Joci primul meci acasă cu Bayern Munchen, cât iei? Sau cât iei în retur, la Munchen, în etapa a cincea sau a şasea? Bă, băieţi, deci ar fi de dicţionar, ar aminti Radu Petrescu atunci când l-ar angaja Metropola TV, probabil acolo va ajunge, şi ne va spune că nimeni nu a mai pierdut aşa de la Dan Petrescu", a spus Banciu, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele