Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu, ironizat în direct: "AZ Alkmaar îi va da cu canapeaua în cap la retur lui Dănuţ. Va fi 4-0!"

CFR Cluj Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email


Meciul modest al CFR-ului, 0-1 cu AZ Alkmaar în Gruia, l-a determinat pe Radu Banciu să-l ironizeze pe Dan Petrescu. Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, pune campioana României sub echipe precum Randers sau Jablonec şi crede că olandezii nu vor avea emoţii al retur. Ba mai mult, Banciu aşteaptă o victorie la scor a lui AZ, mai precis un 4-0.
Neimpresionat de starea actuală a fotbalului românesc, Radu Banciu a încercat să-şi imagineze şi ce s-ar întâmpla în eventualitatea în care CFR ar trebui să joace cu Bayern Munchen, echipa recunoscută pentru modul brutal în care-şi tratează adversarii:
 
"Să nu se mai spună că avem un campionat frumos, că se joacă! Noi suntem sub Randers, sub Jablonec, nu mai vorbim despre AZ Alkmaar, care probabil îi va da cu canapeaua în cap lui Dănuţ (n. red - Dan Petrescu) la retur. 4-0 va fi, ăsta e scorul! Aş pune o întrebare: oare cât i-ar da Bayern Munchen acestui CFR al lui Dan Petrescu? Să zicem că eşti în grupă cu Bayern Munchen, Odorhoieul Secuiesc şi Pardubice. Câte iei? Joci primul meci acasă cu Bayern Munchen, cât iei? Sau cât iei în retur, la Munchen, în etapa a cincea sau a şasea? Bă, băieţi, deci ar fi de dicţionar, ar aminti Radu Petrescu atunci când l-ar angaja Metropola TV, probabil acolo va ajunge, şi ne va spune că nimeni nu a mai pierdut aşa de la Dan Petrescu", a spus Banciu, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele