Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

VIDEO EXCLUSIV | Fanii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea, după eşecul dur cu Gaz Metan Mediaş. "Mercenarilor! Ne băgaţi în «B»"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20136733/1/dinamo-fani-2.jpg

Dinamo a pierdut ruşinos meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-4, în direct pe Look Sport+, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. ‘Roş-albii rămân fără victorie în campionat din 31 ianuarie, fiind 13 meciuri la rând cu egal sau eşec. Fanii dinamovişti care au făcut deplasarea la Mediaş i-au apostrofat pe jucători, în afara stadionului. Mijlocaşul Paul Anton s-a încumetat să le vorbească suporterilor.

Dinamo, penultima în clasament, riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului. Este cel mai slab sezon din istorie pentru Dinamo, care a ajuns la 19 înfrângeri în campionat, o situaţie fără precedent.

În exclusivitate, Look Sport a prezentat imagini în care fanii ‘câinilor roşii’ i-au criticat aspru pe jucători, imediat după încheierea partidei de la Mediaş.

“Veniţi să vorbiţi cu noi, că ne-am săturat de voi. Mercenarilor! Mario, nu ţi-e ruşine? Pe cine ai adus la Dinamo? Ne bagi în <B>. Trebuie să fiţi câini adevăraţi acolo în echipă”, au strigat fanii către jucători, în parcarea arenei din Mediaş.

Suporterii din Programul DDB sunt direct implicaţi în problemele echipei, după ce au plătit restanţe salariale către jucători şi staff, licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor, dar şi datorii pentru baza de pregătire de la Săftica.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele