Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV | Gabi Tamaş e convins că FC Voluntari va rămâne în Liga 1! "Lotul nostru este mult mai bun"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19975355/2/tamas.jpg

Fundaşul Gabi Tamaş (37 de ani) a revenit în Liga 1, la FC Voluntari, după ce a jucat o jumătate de an în Liga a 2-a, la 'U' Cluj. Într-un interviu pentru Look Sport, Tamaş s-a declarat încrezător că echipa ilfoveană va rămâne în prima ligă, întrucât are un lot valoros.

Gabi Tamaş a jucat în 9 meciuri în acest sezon din Liga a 2-a, reuşind să înscrie un gol.

Tamaş are 67 de selecţii şi 3 goluri pentru echipa naţională. A mai jucat pentru echipele Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff şi Hapoel Haifa.

FC Voluntari, ocupanta locului 14 în Liga 1, a primit 36 de goluri în 22 de meciuri. Gabi Tamaş poate debuta în meciul cu CFR Cluj, programat pe 15 februarie, la Cluj-Napoca.

"Este greu să revin la echipa naţională, nu este imposibil. Dacă ai o formă foarte bună şi arăţi în teren, cine ştie? Da, a contat că Ioan Andone este aici. M-am uitat şi la alte echipe şi, sincer, lotul nostru este mult mai bun", a spus Gabi Tamaş într-un interviu pentru Look Sport.

Iată ce a declarat Ioan Andone despre venirea lui Gabi Tamaş la FC Voluntari:

Clasamentul Ligii 1

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele