Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic

VIDEO EXCLUSIV | Impresionant! Gestul pe care Sergiu şi Andreea Hanca îl fac pentru patru copii părăsiţi de mamă. "Vrem să-i ajutăm pentru tot restul vieţii"

Special Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19412998/1/andreea-hanca1.jpg


Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea, a vorbit la Look Sport LIVE despre detalii neştiute despre ea şi fostul fotbalist al lui Dinamo.

Andreea Hanca a dezvăluit că cei doi îşi doresc să înfieze un copil, dar şi că ajută deja patru copii fără posibilităţi din România, pe care îi privesc ca şi pe propria familie.

"Eu de mică am iubit fotbalul. Am crescut în perioada în care România era undeva sus şi primele mele amintiri sunt cu tatăl meu, strigând gol în faţa televizorului, când România marca.

Am mers cu tata la toate meciurile posibile şi aşa am ajuns să cunosc fenomenul şi să am habar.

I-am spus tatălui meu de când eram mică că eu când voi fi mare îmi voi dori să mă căsătoresc cu un fotbalist de la Dinamo. Dumnezeu a făcut aşa încât Sergiu să ajungă la Dinamo cu şase luni înainte să ne căsătorim.

Ne-am cunoscut prin nişte prieteni şi el mi-a spus foarte rapid, după o lună, că îşi doreşte să fiu soţia lui. E uimitor că ştia ce îşi doreşte. E al şaselea an alături de el.

Sergiu îşi doreşte foarte mult două fetiţie, dar i-am spus să ne oprim aici şi pe al treilea să-l adoptăm. Şi el e de acord. Vom începe formalităţile.

Bine, noi mai avem patru copii, sunt Zian, Medeea şi cei patru de care avem grijă deja de doi ani de zile.

Duhovnicul lui Sergiu din vremea în care trăiam în ţară ştia că noi ne dorim să ajutăm un copilaş, doar că el a găsit această familie, cu patru copilaşi părăsiţi de mamă. Ne-a dus să-i cunoaştem, lângă Urziceni, şi de atunci am decis să-i ajutăm pentru tot restul vieţii. Sperăm să putem să o facem pentru tot restul vieţii.

Pe lângă faptul că ei merg la şcoală şi le oferim tot ce au nevoie pentru asta, le plătim facturi, mâncare, sunt ca şi copiii noştri.

Dumnezeu a fost atât de bun cu noi şi ne-a îndeplinit toate dorinţele şi de aceea am dorit să găsim o familie pe care să o putem ajuta. Noi făceam acte de caritate, dar erau lucruri pe moment şi ne doream ceva unde să vedem o finalitate, pe termen lung. Să-i vedem pe aceşti copii mergând la şcoală şi devenind ceva ar fi extraordinar
", a povestit Andreea Hanca la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele