Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO EXCLUSIV | "Mamă, ce croşeu! Ai văzut cum a dat?". Moroşanu, uimit de episodul Anamaria Prodan - Alexa: "O lipeam de perete!"

Superliga Publicat pe 10 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19386865/1/morosanu-2.jpg
Unul dintre cele mai importante nume din istoria recentă a kickboxingului românesc, Cătălin Moroşanu (35 de ani) a fost, miercuri dimineaţă, invitatul Geaninei Iacob la Look Sport Live. Printre multe alte subiecte interesante, Moroşanu a comentat în stilul caracteristic şi incidentul violent petrecut între Anamaria Prodan şi Dan Alexa în iulie 2019, la Giurgiu.
 
Cu ochiul format, Moroşanu încadrează lovitura agentului de jucători la capitolul croşeu reuşit: "Mamă, ce croşeu! Ai văzut cum a dat?", a spus Moroşanu, mirat, pentru ca mai apoi să se poziţioneze diferit faţă de Dan Alexa în cazul ipotetic în care i s-ar întâmpla un moment asemănător: "Bine, îţi dai seama, dacă eram eu în locul lui Alexa....Acum sincer, eu nu am dat niciodată într-o femeie. Dar, ferească Dumnezeu vină o femeie să-mi dea mie una....o lipeam de perete! Alexa e băiat finuţ, s-a întors. Sincer, depinde de fiecare. El a fost un gentleman, i-a dat una şi a plecat. Eu îţi spun sincer că dacă o femeie dădea în mine, o lipeam de perete. Nu există aşa ceva, o femeie să dea în mine, nu aş accepta! Sunt bărbat sau ce sunt?", a dezvoltat luptătorul, la Look Sport Live.
 
Apropiat de Anamaria Prodan în unele proiecte de televiziune, Moroşanu o cunoaşte foarte bine pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi ştie că determinarea, dusă uneori la rang de agresivitate, e printre punctele sale forte: "E drăcoasă Anamaria Prodan, o cunosc. O ştiu, e foarte înţepată. Nu mai era unde este acum. Se pare că i-a ieşit şi aici...", a mai punctat "Moartea din Carpatţi".

VIDEO cu reacţia lui Moroşanu
 


 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele