Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO EXCLUSIV: Mircea Lucescu a analizat partida cu Barcelona în studioul Look Sport. ”Am fi meritat un meci nul”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19577010/1/lucescu-dinamo-kiev.jpg

Mircea Lucescu a vorbit în studioul Europa League de la Look Sport+ despre partida pe care Dinamo Kiev a pierdut-o eroic, pe terenul celor de la FC Barcelona, scor 2-1.

Formaţia din Ucraina nu s-a putut baza pe 13 jucători, 9 infectaţi cu Covid, 2 accidentaţi şi un accidentat. În ciuda acestui fapt, Mircea Lucescu a pregătit foarte bine partida, iar echipa sa şi-a creat o grămadă de ocazii, fiind aproape de o obţine o remiză, lucru pe care şi-l dorea foarte mult tehnicianul român.

”Meciul era foarte bun dacă-l câştigam. Am pregătit foarte bine jocul, ştiam la ce să ne aşteptăm din partea lor. O echipă care câştigă meciul, dacă-i dai spaţii. O echipă care intră în spaţiile libere, cu jucători rapizi. Am avut teamă la început, am stat acolo şapte ore neştiind dacă jucăm sau nu. Au cerut un nou test COVID-19, după ce-l făcusem pe cel oficial de la UEFA, duminică. A fost un dubiu dacă jucăm sau nu, asta a contribuit la începutul nostru timid. Erau şase jucători care debutau în Liga Campionilor, Nou Camp impresionează chiar şi gol.

Asta a făcut să nu avem un început bun, a venit şi golul, aţi văzut şi atacul pe care l-a făcut apărătorul meu. Nu ai voie să ataci aşa. Apoi ne-am revenit, am ieşit bine din presingul lor, iar spaţiile pe care le-am găsit în spatele liniei lor de presing ne-au favorizat.

Am fi meritat un meci nul. Spre deosebire de Budapesta, ultima pasă a fost foarte bună, dar nu am reuşit să finalizăm. Am mai făcut un pas înainte, dar mai e mult de lucru”, a declarat antrenorul de la Dinamo Kiev, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele