Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO EXCLUSIV | Pică şi varianta Dan Petrescu pentru postul de selecţioner? ”Cred că planul lui e să mai ia un titlu cu CFR”

Echipa nationala Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

Tot mai multe variante de antrenori pentru postul de selecţioner pică. Practic, cele mai importante, iar cel mai recent nume mare de tehnician ieşit din calcule este chiar Gică Hagi, cerut de foarte mulţi oameni din fotbal, poate chiar de majoritatea. Acum, în discuţii este adus cu precădere Dan Petrescu, nume analizat de George Florescu în emisiunea Fotbal Look.

Analistul şi fostul mijlocaş al Universităţii Cluj nu crede că Petrescu va lăsa CFR Cluj pentru un acord cu Federaţia Română de Fotbal, planul său fiind să ia cel puţin un titlu cu ardelenii, iar abia apoi să îşi continue cariera în altă parte.

Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a declarat George Florescu, la Fotbal Look, pe Look Sport+.

Gică Hagi, antrenor şi acţionar majoritar la Farul, şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-au întâlnit şi au vorbit despre posibilitatea ca ”Regele” să preia echipa naţională a României! Din păcate, el nu poate veni selecţioner întrucât este implicat în proiectul de la Farul, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni. În plus, ar putea să se interpreteze şi un anumit conflict de interese.

Gică Hagi nu poate ceda pachetul acum, astfel că discuţiile dintre FRF şi el nu vor continua, fiind stopate încă de la primele interacţiuni. Hagi speră ca pe viitor, când va reuşi să vândă acţiunile, să vină la echipa naţională. Acum însă, federaţia este nevoită să caute altă variantă.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri