Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO EXCLUSIV | Pică şi varianta Dan Petrescu pentru postul de selecţioner? ”Cred că planul lui e să mai ia un titlu cu CFR”

Echipa nationala Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

Tot mai multe variante de antrenori pentru postul de selecţioner pică. Practic, cele mai importante, iar cel mai recent nume mare de tehnician ieşit din calcule este chiar Gică Hagi, cerut de foarte mulţi oameni din fotbal, poate chiar de majoritatea. Acum, în discuţii este adus cu precădere Dan Petrescu, nume analizat de George Florescu în emisiunea Fotbal Look.

Analistul şi fostul mijlocaş al Universităţii Cluj nu crede că Petrescu va lăsa CFR Cluj pentru un acord cu Federaţia Română de Fotbal, planul său fiind să ia cel puţin un titlu cu ardelenii, iar abia apoi să îşi continue cariera în altă parte.

Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a declarat George Florescu, la Fotbal Look, pe Look Sport+.

Gică Hagi, antrenor şi acţionar majoritar la Farul, şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-au întâlnit şi au vorbit despre posibilitatea ca ”Regele” să preia echipa naţională a României! Din păcate, el nu poate veni selecţioner întrucât este implicat în proiectul de la Farul, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni. În plus, ar putea să se interpreteze şi un anumit conflict de interese.

Gică Hagi nu poate ceda pachetul acum, astfel că discuţiile dintre FRF şi el nu vor continua, fiind stopate încă de la primele interacţiuni. Hagi speră ca pe viitor, când va reuşi să vândă acţiunile, să vină la echipa naţională. Acum însă, federaţia este nevoită să caute altă variantă.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri