Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu, previziune curajoasă la Fotbal All Inclusive: "Dacă ăsta nu ia Balonul de Aur în cinci ani să-mi spuneţi mie cuţu"

Ligue 1 Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email


Artizan al revenirii de senzaţie a lui Lyon în faţa Spartei Praga, de la 0-2 la 4-3, în etapa a treia a fazei grupelor Europa League 2021/2022, brazilianul Lucas Paqueta (24 de ani) e considerat de Radu Banciu unul dintre marile talente ale generaţiei sale. Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, chiar plusează şi crede că playmaker-ul sud-american ar avea toate şansele să câştige Balonul de Aur în următorii ani.
Introdus la pauză de Peter Bosz în meciul din capitala Cehiei, Paqueta a marcat golul de 2-2 şi a fost creatorul marilor ocazii ale lui Lyon. Tehnic, rapid, capabil să scoată cu uşurinţă oameni din joc, fostul mijlocaş de la Flamengo şi AC Milan l-a impresionat pe Radu Banciu. Şi ştim cu toţii cât de greu e de mulţumit Radu Banciu! 
 
"Lyon, într-adevăr, a făcut show pe terenul Spartei Praga, o echipă onorabilă. A luat patru Niţă, putea să mai ia 12. Cehii au jucat bine, i-au făcut praf şi pulbere pe Lyon în prima repriză. I-au umilit, dar nu au putut să ducă până la capăt şi au luat patru. În repriza a doua i-a bătut Lyon ca la fasole după ce a intrat Paqueta. Dacă ăsta nu ia Balonul de Aur în cinci ani să-mi spuneţi mie cuţu. Un jucător fabulos! I-a liniştit singur. Singur! Paqueta a jucat doar din repriza a doua, dacă juca tot meciul dădea 12 goluri. Îţi trebuie un singur jucător să câştigi meciul în ziua de azi, atât de tolomaci sunt ăştia, nu mai e ca pe vremuri", a fost previziunea făcută de realizatorul Fotbal All Inclusive, în ediţia de vineri.

Adus de Milan în Europa, şlefuit de Lyon

La fel ca mulţi predecesori brazilieni în fotbalul european, Paqueta a început să impresioneze în perioada junioratului, la Flamengo, iar evoluţiile foarte bune din Brazilia natală i-au convins pe şefii lui AC Milan să plătească nu mai puţin de 38.4 milioane de euro pentru a-l aduce pe San Siro. Doar că milanezii au considerat că Paqueta nu se ridică la nivelul aşteptărilor, iar în 2020 l-au vândut la Lyon pentru 20 de milioane de euro, pentru a recupera o parte importantă din investiţie. Membru al unei echipe foarte promiţătoare, cu Bruno Guimaraes, Aouar sau Toko Ekambi, Paqueta s-a transformat rapid în creierul echipei lui Peter Bosz şi a adunat, deja, 26 de meciuri şi cinci goluri în naţionala de seniori a Selecao, acolo unde concurenţa pe postul său e una infernală.
 
35 de milioane de euro valorează Paqueta, care are trei goluri şi o pasă decisivă în acest sezon.
 
Kaka (2007) e ultimul brazilian care a cucerit Balonul de Aur. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele