Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO EXCLUSIV | Sergiu Buş a semnat cu CFR Cluj! Durata contractului + ce salariu va încasa

CFR Cluj Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20504015/3/bss.jpg


Sergiu Buş (29 de ani) a confirmat în emisiunea Fotbal Look că s-a înţeles verbal cu CFR Cluj! Atacantul a trecut vizita medicală, iar în cursul zilei de luni a fost prezent la sediul clubului pentru a semna contractul.

UPDATE luni, ora 17:40: Anunţat de Sergiu Buş în direct la Fotbal Look, transferul la CFR Cluj a fost finalizat în cursul zilei de luni, când atacantul s-a pozat alături de Cristi Balaj, preşedintele campioanei, Bogdan Mara, directorul sportiv, şi agentul Bogdan Apostu. Înţelegerea dintre Buş şi campioană e valabilă până în vara lui 2024, iar vârful va încasa un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar şi un bonus consistent la semnătură.

CFR şi Sepsi au fost primele echipe despre care s-a scris că sunt interesate de Buş, după despărţirea de Seongnam FC (Coreea de Sud),dar şi UTA a anunţat, prin antrenorul Laszlo Balint, că îl doreşte. Iată că atacantul nu a putut rezista tentaţiei de a reveni la CFR Cluj.

Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte se semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a spus Sergiu Buş, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

Sergiu Buş nu a reuşit să se adapteze în fotbalul sud-coreean. În cele 17 meciuri disputate în tricoul lui Seongnam, Buş a izbutit să puncteze o singură dată. După ce a reziliat acolo, vârful a dorit să revină în campionatul intern.

30 de goluri în 108 meciuri a reuşit Buş în Casa Liga 1, care a jucat pentru echipe precum FCSB, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, ASA Tîrgu Mureş sau Astra Giurgiu.

Acum, Sergiu Buş a revenit în Ardeal. El este chiar din Cluj şi s-a format la echipele de juniori ale CFR-ului. S-a aflat în lot în sezonul 2009-2010, când s-a cucerit titlul, dar a prins doar câteva zeci de minute.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele