Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

VIDEO EXCLUSIV | Tiberiu Bălan a revenit acasă şi a preluat o formaţie din Liga 3. ”Sunt condiţii de pregătire foarte bune”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20675149/1/balan.png

Lovitură de imagine în Liga 3! Someşul Dej l-a prezentat pe Tiberiu Bălan (41 de ani) ca fiind noul antrenor al echipei. Gruparea din judeţul Cluj are ca obiectiv promovarea în al doilea eşalon.

Bălan va avea o misiune greu de dus la capăt. Someşul se află pe locul 3 în Seria 10 din play-off, la un ecart de 13 puncte de liderul Minaur Baia Mare şi la 7 de CAO Oradea, ocupanta locului secund.

El a oferit un interviu pentru Look Sport în care a explicat motivele pentru care a semnat cu gruparea din Dej, fiind încântat de condiţiile pe care le-a găsit.

”În primul rând am acceptat pentru că e o echipă cu stabilitate, are un proiect frumos. Sunt condiţii de pregătire foarte bune. E o echipă tânără, cu ambiţii şi pentru mine asta a contat foarte mult.

Sunt ambiţiile astea, dar deocamdată suntem la 7 puncte de locul doi, situaţia nu este foarte bună la momentul de faţă. Am venit cu speranţă, voi da totul, dar nu promit nimic. Eu în primul rând am venit să antrenez, să îmi expun modul de muncă şi tot ce am învăţat în timp şi sper ca totul să se reflecte în teren.

Am mai avut, dar nu doresc să vorbesc despre ele. Am fost la Cernavodă, unde după cum ştiţi au fost multe probleme. Eu sunt din Cluj de loc şi aici e foarte bine. După atâţia ani la Bucureşti, am 25 de ani de Bucureşti m-am întors la Cluj. Sper să stau mult aici şi să ne îndeplinim obiectivele.

Nu am apucat să cunosc jucătorii, dar am văzut că e o echipă disciplinată şi tânără. Începutul e promiţător!”
, a dezvăluit Tibi Bălan, pentru Look Sport.

Tiberiu Bălan a fost un mijlocaş ce a impresionat în fotbalul românesc, în tricourile celor de la: Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid sau FCSB. Evoluţiile sale l-au propulsat în angrenajul echipei naţionale, pentru care a bifat 7 selecţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri