Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

VIDEO | Experienţa a făcut diferenţa. Real Madrid, victorie la pas cu Atalanta în returul din Spania şi merge în sferturile Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 16 mar 2021
mail-share icon Email

Real Madrid s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, în urma ”dublei” cu Atalanta. Spaniolii, după 1-0 în Italia, au câştigat şi returul de pe teren propriu, la o diferenţă şi mai clară, de două goluri, scor 3-1. Nu au început prea bine, dar în cele din urmă au învins.

Benzema a deschis scorul în minutul 34, după o greşeală a portarului Sportiello, în minutul 34. Real a făcut 2-0 în minutul 60, după reuşiţa lui Ramos, de la 11 metri. S-a făcut 2-1 pentru madrileni pe final, în minutul 83, în urma loviturii libere transformate de Muriel.

Scorul final a fost stabilit două minute mai târziu, de Asensio.


Real Madrid - Atalanta 3-1 (Benzema 34, Ramos 60, Asensio 85 / Muriel 83) 

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Ramos, Varane, Mendy - Kroos, Valverde, Modric - Vazquez, Benzema, Vinicius Jr
    Rezerve: Alturbe – Lunin, Isco, Asensio, Duro, Marcelo, Militao, Rodrygo
  • Atalanta: Sportiello - Toloi, Djimsiti, Romero - Maehle, De Roon, Malinovsky, Goosens - Pessina, Muriel, Pasalic
    Rezerve: Rossi, Gollini – Caldara, Ghislandi, Ilicic, Lammers, Miranchuk, Ruggeri, Zapata

Min. 90+5: Final de meci. 

Min. 85: GOOOL Real! Asensio înscrie cu un şut la colţul scurt, din careu.

Min. 83: GOOOL Atalanta! Muriel marchează din lovitură liberă.

Min. 76: Atalanta se stinge. Nu mai crede în revenire, iar jocul e net inferior primelor 20-25 de minute din prima repriză. Zapata rămâne singur cu Courtois, belgianul scoate cu piciorul.

Min. 68: Real se dezlănţuie şi trece din nou pe lângă gol. Nacho centrează din dreapta pentru Benzema, francezul trimite cu capul, dar Sportiello are un reflex bun şi scoate. Balonul revine tot pe direcţia francezului, care mai reia încă o dată cu capul, dar de această dată trimite în bară.

Min. 60: GOOOL Real! Ramos înscrie de la 11 metri!

Min. 58: Încă o cursă în viteză a lui Vinicius. Toloi e nevoit să îl faulteze şi se dă penalty.

Min. 52: Fază superbă a Realului, cu Vinicius în prim plan. Face o cursă de senzaţie, din propria jumătate, umileşte apărarea Atalantei, dar încearcă o finalizare elegantă şi trimite pe lângă.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Final de primă repriză.

Min. 43: Golul o afectează pe Atalanta, care nu mai reuşeşte acelaşi joc bun. Presiunea scade vizibil. Malinovsky trage de la 20 de metri, dar şutul se duce peste poartă.

Min. 34: GOOOL Real! Sportiello degajează greşit, fix la Modric. Acesta intră fără probleme în careu, un adversar vine să îl blocheze, dar îi întoarce mingea lui Benzema la 11 metri, care marchează cu un şut din prima.

Min. 27: Ocazie mare de gol pentru Real, în urma unui contraatac. Un-doi între Benzema şi Vinicius; acesta reprimeşte în centrul careului, e liber, are şansa să îşi pregătească şutul, dar amână şi Djimsiti respinge printr-o intrare prin alunecare.

Min. 20: Benzema primeşte o pasă în careu, trage, dar Romero intră prin alunecare şi balonul ricoşează departe. Real înceară un joc de posesie, dar nu prea îi iese. Jucătorii Atalantei fac un presing sufocant. 

Min. 19: Fază prelungită de atac a gazdelor. În cele din urmă, italienii îndepărtează pericolul, fără mari probleme.

Min. 16: Djimsiti reia peste poartă, de la 15 metri, în urma unui corner. Deşi are multe cornere, Atalanta nu reuşeşte şuturi periculoase din aceste faze fixe.  

Min. 12: Real iese din propria jumătate, după minute bune în care a fost presată de Atalanta. Gazdele încearcă presingul, nu mai aşteaptă atacurile adversarilor.

Min. 6: Multe greşeli în apărarea Realului. Atalanta începe în forţă şi pune presiune. Defensiva lui Zidane pare nesigură în debutul meciului.

Min. 3: Muriel centrează din stânga, Goosens reia din şase metri, din alunecare, dar Courtois reţine uşor. Faza a plecat de la o greşeală a lui Varane.

Min. 1: Începe meciul. 


Trupa lui Zinedine Zidane abordează partida cu un moral bun. O parte din absenţii din prima confruntare au revenit şi pot juca, de asemenea situaţia în La Liga s-a mai ameliorat, fiind la şase puncte de liderul Atletico Madrid. Chiar şi aşa, pare greu de crezut că cei de la Real se pot lupta cu şanse reale la titlu, în schimb, Liga Campionilor rămâne un obiectiv realizabil.

Atalanta stă şi ea bine în campionat, fiind pe locul al patrulea, cu 52 de puncte, la doar patru lungi de AC Milan, ocupanta locului secund.

Încă o problemă pentru Zidane

Mijlocaşul belgian Eden Hazard este incert pentru meciul pe care Real Madrid îl va disputa, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Atalanta, în returul optimilor Ligii Campionilor.

Potrivit presei spaniole, Hazar încă acuză dureri după o absenţă de o lună din cauza unei afecţiuni musculare.

Belgianul a jucat 15 minute, sâmbătă, la meciul cu Elche, însă apoi nu s-a mai antrenat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri