Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

VIDEO | Explicaţiile lui Papură pentru cele trei schimbări făcute la pauză. "Nu îmi reproşez absolut deloc"

Liga I Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19926756/1/papura.jpg

Continuă criza la Craiova! După 1-1 pe teren propriu cu FC Viitorul, Universitatea Craiova are cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 şi patru remize la rând. Antrenorul Corneliu Papură a făcut, în mod surprinzător, trei schimbări la pauza meciului, când echipa lui conducea cu 1-0.

A fost o confruntare echilibrată pe arena „Ion Oblemenco”. Paul Papp a deschis scorul pentru gazde în minutul 44, în urma unui corner executat de Dan Nistor.

În debutul reprizei a doua, s-au făcut nu mai puţin de 7 schimbări! Craiova a introdus trei jucători (Ivan, Bic, Bărbuţ), în timp ce Mircea Rednic a aruncat în luptă patru nume noi (Măţan, Ciobanu, Dussaut, Gaztanaga).

În minutul 47, Andrei Artean a egalat pentru Viitorul, din pasa lui Dussaut.

Atacul Craiovei a avut din nou o zi neagră. Ofosu, Mamut şi Cîmpanu nu au reuşit să creeze pericol şi au fost înlocuiţi – doi dintre ei chiar de la pauza meciului.

"Nu îmi reproşez absolut deloc. A fost o decizie pe care trebuia să o iau. În primul rând, Mateiu avea cartonaş galben, era destul de riscant. A riscat un fault şi imediat putea fi eliminat. Venind în benzi şi în vârf cu jucători pentru 45 de minute, ceilalţi jucaseră... credeam că vin cu jucători mult mai proaspeţi. Am pierdut prea multe dueluri în repriza a doua şi adversarul a reuşit să ne împingă către poarta noastră", a spus Corneliu Papură la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele