Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Explicaţiile Simonei Halep după eşecul cu Elina Svitolina, în optimi la US Open. "Am fost puţin stresată. Mi-au lipsit răbdarea şi concentrarea"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20385141/1/halep-svitolina.jpg

Simona Halep (locul 13 WTA) a fost învinsă de către ucraineanca Elina Svitolina (13 WTA), scor 6-3, 6-3, în optimile de finală la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Românca a declarat că i-au lipsit răbdarea şi concentrarea în momentele-cheie ale partidei, iar adversara a jucat la nivel maxim.

Elina Svitolina a avut procentaje mai bune decât Simona Halep la serviciu, încheind cu 16 lovituri câştigătoare şi 14 greşeli neprovocate, în timp ce Halep a avut 24 de lovituri câştigătoare şi 22 de erori neforţate.

Svitolina, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo, are 6-5 în meciurile directe cu Halep.

“A fost un meci dificil. Elina a jucat foarte bine, constant şi nu prea a ratat. A fost puternică pe picioare, a alergat foarte bine, tot meritul pentru ea. Din perspectiva mea, am fost puţin obosită, puţin stresată înaintea meciului. Dar a fost un turneu bun pentru mine şi prefer să iau doar lucrurile pozitive din această săptămână. Da, am avut emoţii, ştiam că va fi un meci foarte greu. Când n-ai multe meciuri în picioare, e normal să fii puţin stresat. Dar, per total, cred că am făcut o treabă bună la US Open. M-am simţit bine, n-am avut dureri, nu m-am accidentat, e lucrul cel mai important. Am nevoie de odihnă şi voi reflecta asupra jocului meu, ce trebuie să fac pentru a o învinge pe Elina Svitolina.

Am făcut prea multe erori neforţate astăzi. Cred că m-am grăbit, am lovit mingea prea tare uneori. Iar adversara a răspuns foarte bine. Dacă aş fi avut mai multă răbdare, cred că ar fi fost mai bine. Deplasarea a fost bună, loviturile au fost bune, mi-au lipsit răbdarea şi concentrarea. La acest nivel, trebuie să fii 100% din toate punctele de vedere.

Acum vreau să mă duc acasă şi să mă liniştesc puţin, corpul meu a fost sub presiune în ultimele zile. În mod normal, mă duc la Indian Wells (4-17 octombrie). Dar trebuie să vorbesc cu echipa mea. Vreau să mai joc în acest an, dar în acelaşi timp vreau să mă protejez. Nu am luat în calcul să rămân în SUA până la Indian Wells”, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

În sferturi la US Open 2021, Elina Svitolina o va înfrunta pe canadianca Leylah Annie Fernandez (73 WTA).

Sursa foto: Twitter US Open

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele