Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

VIDEO | Fac totul pentru transferul lui Messi. Fanii au ieşit în stradă şi îi cer fotbalistului să se răzgândească

Manchester City Publicat pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19462797/2/messi.jpg

Informaţia că Messi vrea să plece de la Barcelona s-a viralizat, iar acum au apărut informaţii cu privire la viitoarea lui destinaţie. Din câte se pare, potrivit ESPN, şeicii lui Manchester City şi Guardiola sunt decişi să facă un efort financiar în plus şi să îl semneze pe starul argentinian. Problema e că suma de eliberare, de 700 de milioane de euro, este una destul de mare, iar Messi trebuie să discute cu şefii catalanilor să mai scadă din preţ.


UPDATE: Messi a scos oamenii în stradă în Argentina. Suporterii îl roagă să-şi încheie cariera la echipa din oraşul natal. Dorinţa lor pare imposibil de îndeplinit. Decarul Barselonei e ademenit de şeicii lui Manchester City cu un salariu astronomic, dar se pare că şi Juventus îl vrea.

Dorinţa lui Messi de a părăsi Barcelona i-a scos din case pe argentinieni. Fanii din oraşul natal, Rosario, l-au rugat să se retragă la Newels Old Boys. La această formaţie, decarul catalanilor şi-a început cariera la mijlocul anilor 90. De aici a plecat pe Camp Nou în 2001. Acum vrea să se despartă de clubul unde a scris istorie după ruşinea trăită cu Bayern în Champions League. Spre dezamăgirea conaţionalilor, viitoarea destinaţie a starului sud-american va fi tot în Europa.

 Guardiola îl aşteaptă la Manchester City, care i-a pregătit un contract beton. Peste 250 de milioane de euro în următoarele cinci sezoane. Barcelona rămâne şi ea pe poziţii. Preşedintele Bartomeu e gata să demisioneze ca să nu-şi piardă vedeta. Dacă Messi nu se răzgândeşte, catalanii vor încerca să obţină o sumă importantă din vânzarea sa. Contractul lui Leo expiră la anul, iar clauza de reziliere e de 700 de milioane de euro. Cum şansele de a primi atâţia bani sunt mici, multipla câştigătoare de Champions League ar putea accepta în final oferta şeicilor de la City. 100 de milioane de euro, plus trei jucători la schimb: Gabriel Jesus, Bernardo Silva şi Eric Garcia.


UPDATE: The Telegraph notează că Barcelona ar fi de acord cu suma de 225 milioane de euro ca să-i dea drumul lui Messi la Manchester City, dar se pare că toată investiţia i-ar costa pe ”cetăţeni” 560 de milioane de euro. Messi ar urma să aibă un contract pe trei ani în Anglia şi ar câştiga 335 de milioane de euro.


Manchester City e pregătită să ofere la prima strigare 200 de milioane de euro + mai mulţi jucători celor de la Barcelona. Mai mult, conform informaţiilor publicate de jurnalistul Tancredi Palmeri, englezii vor face deplasarea zilele următoare în Spania, pentru negocierile cu tatăl lui Messi.

Până să se materializeze mutarea, Yaya Toure a declarat că ”cetăţenii” sunt singura echipă care poate obţine semnătura lui Messi, asta pentru că îşi permite să plătească suficienţi bani să îl ademenească. ”City este unul dintre puţinele cluburi din Anglia care şi-ar putea permite transferul lui Leo Messi", notează ElMundoDeportivo.

Lionel Messi este decis să plece de la FC Barcelona în 2021, după dezamăgirea trăită în meciul cu Bayern Munchen. Până în prezent a jucat doar pentru formaţia catalană. 731 de meciuri, 634 de goluri şi 285 de assist-uri sunt cifrele argentinianului în tricoul echipei blaugrana.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele