Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

VIDEO | Faceţi cunoştinţă cu Zlatan Ibrahimovic din Casa Liga 1! "Părerea mea e că mă asemăn foarte mult cu el"

Academica Clinceni Publicat pe 18 iul 2020
mail-share icon Email

Jovan Markovic, atacantul împrumutat de U Craiova la Academica Clinceni, a marcat vineri seara primul său gol în Liga 1, în meciul cu FC Voluntari, iar la finalul jocului şi-a reafirmat simpatia pentru Zlatan Ibrahimovic.

"Cum am mai spus şi în alte interviuri, Ibrahimovic (n.r. - este idolul său). Părerea mea e că mă asemăn foarte mult cu el", a mărturisit Jovan Markovic la flash interviu.

"Sper scăpăm de retrogradare şi Craiova să câştige campionatul"

La 19 ani, Jovan Markovic are două mari dorinţe: să se salveze de la retrogradare cu Academica Clinceni şi să fie campion cu U Craiova, în acelaşi timp.

"Mă bucur că am marcat. Sper să scăpăm de retrogradare. M-aş bucura foarte mult să câştige Craiova campionatul, să mă duc campion, să scăpăm şi de retrogradare şi toată lumea să fie fericită", a mai spus Jovan Markovic.

Născut din mamă româncă şi tată sârb, Markovic debuta ca o mare promisiune în Liga 1, la 16 ani şi nouă zile, în tricoul Universităţii Craiova, echipă la care s-a format şi de care încă aparţine. Ulterior, însă, atacantul oltean a avut parte de mai multe accidentări serioase, probleme care i-au întârziat ascensiunea.

mail-share icon Email
viewscnt