VIDEO | FALUB VEDE MECIUL CU FCSB CA PE UN BONUS. „MAI ÎNTÂI TREBUIE SĂ-I BLOCĂM ȘI APOI VOM VEDEA CE VOM FACE CU MINGEA” - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

VIDEO | FALUB VEDE MECIUL CU FCSB CA PE UN BONUS. „MAI ÎNTÂI TREBUIE SĂ-I BLOCĂM ȘI APOI VOM VEDEA CE VOM FACE CU MINGEA”

Universitatea Cluj și FCSB se vor înfrunta mâine, de la ora 21.00, la Cluj, în Cupa României. Ambele echipe au avut un start foarte slab de sezon. Gazdele confruntării de marți se află abia pe locul 13 în liga secundă și au abia 16 puncte. De cealaltă parte, FCSB a început foarte slab în Liga 1, dar și-a revenit între timp și a reușit să urce pe locul 6, la 6 puncte de liderul CFR.

Bucureștenii pornesc cu prima șansă la Cluj, lucru recunoscut și de antrenorul Adrian Falub.

„Toată lumea știe că un meci cu FCSB stârnește foarte mult interes din partea publicului nostru. Pentru că FCSB e o echipă importantă în România. Pentru noi e un meci ca un bonus, avem șansa să jucăm un meci contra FCSB în condițiile în care sâmbătă nu vom juca meci de campionat și atunci putem să dăm totul la meciul ăsta. Să vedem cât vom putea, pentru că vom întâlni un adversar foarte bun care în ultima vreme chiar are evoluții foarte bune, pare că și-a revenit și știu că ne va fi foarte, foarte dificil. Pe de altă parte, până la urmă nu avem foarte multe de pierdut, e un meci în care putem să arătăm că suntem o echipă care își dorește mai mult. Pentru că „U” Cluj întotdeauna își dorește mai mult”, a spus Falub.

Tehnicianul a făcut apel la suporteri, amintind că „U” Cluj mai trăiește doar datorită lor și a explicat cum vede meciul. „Noi va trebui să fim foarte bine organizați defensiv, pentru că întâi trebuie să-i blocăm, iar apoi să vedem ce vom face cu mingea”, a punctat Falub.

„U” Cluj – FCSB se joacă marți, de la ora 21.00, pe Cluj Arena și va fi transmis în direct de Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine