Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Fanii lui Schalke 04 au răbufnit, după ce echipa a retrogradat în Bundesliga 2

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20130755/2/scha.jpg

Schalke 04 este prima echipă retrogradată din Bundesliga în acest sezon, după ce a fost învinsă cu 1-0 în partida de la Bielefeld, cu Arminia. Gruparea din Gelsenkirchen a jucat fără întrerupere pe prima scenă a fotbalului german începând din sezonul 1991-1992.

Sezon dezastruos pentru Schalke, care are 21 de înfrângeri în 30 de etape. Doar două victorii au reuşit ‘minerii’.

După retrogradarea lui Schalke, Bundesliga nu va mai avea unul dintre derby-urile de tradiţie, "Derby-ul Ruhr-ului", între Schalke 04 şi rivala istorică Borussia Dortmund.

Fanii nu au diferat uşor contraperformanţa, iar la finalul meciului cu Arminia Bielefeld câteva sute s-au adunat în zona stadionului pentru a cere socoteală jucătorilor. Din fericire nu a fost nimeni rănit.

Deşi înţelegem frustrarea şi furia provocate de retrogradarea noastră, clubul nu va accepta niciodată agresiunile fizice ale jucătorilor şi ale staffului. Clubul condamnă cu tărie acest comportament şi vine în sprijinul staff-ului. O investigaţie asupra acestui incident este deja în desfăşurare”, este comunicatul celor de la Schalke 04.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele