Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

VIDEO | Fanii Rapidului pun presiune înaintea meciurilor decisive pentru promovare. Liderul galeriei, discurs în faţa jucătorilor, pe noul stadion. "Aşteptăm de la voi personalitate, atitudine"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20184444/1/jucatori-rapi.jpg

Rapid Bucureşti şi ASU Poli Timişoara se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 2. În cazul unui succes, Rapid se poate distanţa decisiv de CS Mioveni, echipa de pe locul trei, în cursa pentru promovarea directă în Liga 1. Înaintea partidei, mai mulţi fani ai Rapidului, în frunte cu liderul Peluzei Nord, s-au întâlnit cu jucătorii şi antrenorii pe noul stadion din Giuleşti. Mesajul a fost clar: suporterii nu concept ratarea promovării.

Rapid vine după eşecul neaşteptat cu Dunărea Călăraşi, scor 2-3. ‘Alb-vişiniii’ ocupă locul 2 în play-off, la trei puncte de FC U Craiova şi cu două puncte avans faţă de CS Mioveni, care a jucat în această etapă.

Noul stadion din Giuleşti este aproape de finalizare, după ce a început montarea gazonului. Fanii speră să-şi vadă favoriţii în Liga 1 în sezonul următor, pe arena modernă.

Liderul Peluzei Nord a Rapidului, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a susţinut un discurs ferm în faţa jucătorilor şi staff-ului, înaintea meciului cu ASU Poli Timişoara.

"Este momentul să vă aducem aici, în templul fotbalului românesc, în sufrageria noastră, ca să simţiţi pentru ceea ce luptaţi. Să faceţi abstracţie de la toate grijile financiare, problemele de familie, să nu vă mai gândiţi la nimic. Vreau să vă gândiţi şi să luptaţi ca să veniţi să jucaţi aici, asta e cel mai important, primordial pentru voi. E statutul vostru ca jucători. Veţi fi primii care veţi călca pe această iarbă, care acum se montează.

Puneţi mâna şi duceţi Rapidul acolo unde trebuie să îl duceţi, e pe umerii voştri. Noi dacă eram în tribune umpleam toate stadioanele. V-am susţinut şi în pandemie, vă susţinem în continuare. Suferim foarte mult că nu suntem prezenţi pe stadioane şi aşa mai departe. Acum mingea e la voi. Puneţi mâna şi gândiţi-vă, arătaţi că sunteţi un grup. Mai e puţin şi gata, se trage linie.

Aşteptăm de la voi personalitate, să arătaţi că sunteţi mândri să purtaţi emblema Rapidului pe piept. Importantă e atitudinea, să fiţi un grup compact, aţi arătat că puteţi. Dacă nu aţi fi arătat, nu am fi purtat discuţii cu voi. Cea mai mare dezamăgire, şi vorbesc în numele a mii de oameni, ar fi să inaugurăm această casă minunată în Liga 2.

Ar fi cea mai ruşinoasă pentru toată suflarea rapidistă, din orice colţ al ţării. Nu avem cum, nici nu vreau să mă gândesc, ar fi calvarul vieţii! Vă promit tuturor în mod solemn că numele a fiecare dintre voi va fi aici pe stadion dacă promovaţi. Eu, Bocciu, şi cu toţi cei de aici vă promitem că o să facem o plachetă cu numele tuturor şi numele voastre vor dăinui aici", a fost mesajul liderului fanilor rapidişti, care poate fi vizionat AICI.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele