Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Fără un fotbal calitativ, FCSB s-a impus în faţa echipei FC U Craiova, cu 1-0. Un penalty controversat a decis soarta partidei

FCSB Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20398532/1/fcsb.jpg

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova, într-un meci din etapa a 9-a din Casa Liga 1. Golul a fost marcat de Keşeru, în minutul 61, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

  • FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Diallo, Kovacic, Buşu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan (Vieira ’75), Bălan (Compagno ’65), Sidibe (Raicea ’65). Antrenor: Adrian Mutu.
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu (Cristea ’66) – Cordea (Oaidă ’90), Keşeru (Budescu ’77), V. Gheorghe (Stoica ’66). Antrenor: Edward Iordănescu.

Meciul în forma live-text + video

FC U Craiova - FCSB 0-1 (Keşeru 61 pen)

Echipele de start: 

  • FCU Craiova: Mogoşanu - Negru, Diallo, Kovacic, Buşu - Asamoah, Albu, Marquet - Ondaan, Bălan, Sidibe
    Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno
  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu - Cordea, Keşeru, V. Gheorghe
    Rezerve: Straton, Haruţ, Şut, Budescu, Dumiter, I. Cristea, I. Stoica, Oaidă, Musi

Min. 90+3: Final de meci! 

Min. 88: Budescu trage din careu, lateral stânga, dar execuţia sa, la colţul scurt, e reţinută fără probleme de Mogoşanu.

Min. 84: Lovitură liberă pentru FC U Craiova, de la 30 de metri. Şutul lui Albu, mult pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 82: FCSB începe să ţină de balon, să menţină posesia cât mai mult. Preferă, când are controlul, să pasese în preajma ultimilor 20 de metri ai oltenilor.

Min. 77: Intră Budescu la FCSB, iese autorul golului, Keşeru.

Min. 70: FC U Craiova iese mai mult la joc, riscă în aceste momente, pentru că nu mai are nimic de pierdut. FCSB preferă ea să se apere acum, mai ales ţinând cont şi de schimbările făcute de Iordănescu.

Min. 66: Dublă schimbare la FCSB. Ies Oct. Popescu şi Gheorghe, intră Cristea şi Stoica.

Min. 65: Modificare la FC U Craiova. Intră Raicea în locul lui Sidibe.

Min. 61: GOOOL FCSB! Keşeru transformă, dar cu emoţii.

Min. 60: Panalty pentru FCSB! Creţu e faultat în careu de Diallo, iar arbitrul central arată punctul cu var.

Min. 59: Olaru îşi încearcă şansa de la distanţă. Trage din afara careului, dar şutul său trece mult peste poarta gazdelor.

Min. 57: Sidibe obţine o lovitură de la colţ pentru FC U Craiova, dar execuţia lui Ondaan e slabă, fundaşii FCSB-ului resping în afara careului.

Min. 51: În repriza a doua, ritmul de joc e mai rapid, FCSB e aproape de gol. Keşeru vrea să reia din cădere, din pasa lui Olaru, dar şterge balonul, nu îl loveşte cum îşi dorea.

Min. 46: Începe partea a doua.

Min. 45+1: Final de primă parte. 

Min. 45: Pasă filtrantă a lui Olaru pentru Valentin Gheorghe, dar Mogoşanu iese în faţa jucătorului ajuns la FCSB de la Astra şi reţine.

Min. 41: Fără ocazii de contorizat în ultimele minute, meciul decurge după aceleaşi coordonate, cu posesie fără progresie a FCSB-ului.

Min. 34: Primul cartonaş galben e văzut de FC U Craiova, de Negru, după un fault la Oct. Popescu.

Min. 28: Lovitură liberă pentru FCSB, după un fault al lui Albu la Olaru. Căpitanul oltenilor protestează, dar pe reluare se vede că e decizia corectă. Tot Olaru execută, dar bate modest, oltenii resping fără probleme.

Min. 26: FC U Craiova începe să fie mai prezentă în jumătatea FCSB-ului. Marquet centrează din stânga, dar execuţia se duce multe peste poarta lui Vlad.

Min. 16: Cea mai mare ocazie de gol aparţine FCSB-ului. Şutul din careu al lui Cordea, respins spectaculos de Mogoşanu.

Min. 15: Modul în care se prezintă fotbaliştii echipei din Bănie îl nemulţumeşte pe Adrian Mutu. Acesta pare supărat pe deciziile elevilor săi, până acum.

Min. 9: Până acum, FC U Craiova pare că se complace în situaţia echipei care aşteaptă atacurilor adverse şi mizează pe strategia contraatacului. Bălan e însă singur în faţă, nu are susţinere.

Min. 6: FC U Craiova se apără bine, agresiv, FCSB nu reuşeşte să găsească variantele cele mai bune pe faza de atac.

Min. 3: FCSB are posesia în acest start de meci, dar oltenii lui Mutu stau bine în teren, până acum.

Min. 1: Începe partida! 


Echipa mai în formă este, în mod evident, FSCB, care etapa trecută şi-a umilit rivala, pe Dinamo, cu scorul de 6-0. De partea cealaltă, FC U Craiova a pierdut cu 0-1 la Piteşti, cu FC Argeş. Înaintea începerii etapei a 9-a, FCSB e pe locul 7, cu 12 puncte, iar oltenii sunt pe 12, cu numai 8 puncte.

Budescu, în lot pentru partida de azi

Fanii FCSB-ului ar putea avea ocazia să îl vadă pentru prima dată la treabă, după revenirea la echipă, pe Constantin Budescu. Mijlocaşul e aşteptat să debuteze cât mai repede, poate chiar în partida din Bănie, cu FC U Craiova. Se pare că Edi Iordănescu l-a inclus în lotul cu care se face deplasarea la Craiova, deşi a declarat, la conferinţa de presă, că încă nu e la punct fizic.

Potrivit Fanatik, Budescu e în lot şi, de ce nu, ar putea intra fie şi pentru câteva minute. Cel mai probabil, introducerea lui ar putea depinde şi de scorul care se va înregistra pe tabelă, într-un anumit moment al partidei.

Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii. Într-unul din jocurile următoare se poate să-l avem în lot”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova.

Fanii echipei FC U Craiova, susţinerte pentru Adrian Mutu

FC UCraiova a ieşit cu un comunicat, prin intermediul căruia anunţă că Adi Mutu rămâne antrenorul echipei şi au fost infirmate toate zvonurile cu privire la demitere, în cazul unui eşec în meciul următor.

Pretenţiile familiei Mititelu sunt mari pentru acest sezon, în care FC U Craiova şi-a propus să prindă play-off-ul, iar rezultatele nu sunt cele aşteptate de conducere şi suporteri. Învinsă la Piteşti, 1-0, FC U Craiova are meci cu FCSB etapa viitoare, iar clubul face apel la fanii să umple stadionul.

"Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privinţa demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face următoarele precizări:

     Conducerea clubului nu a discutat şi nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;

     Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu şi staff-ului său;

     Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!

Facem apel la răbdare şi calmitate în privinţa rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori - o dată în 2011 şi o dată în 2014.

Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheţ. Mai sunt multe meciuri de disputat şi, cu siguranţă, echipa va intra pe o pantă ascendentă.

Haideţi cu toţii la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veşnica rivală din Bucureşti, după 10 ani.

Echipa are nevoie de susţinere, încredere şi încurajări!", a transmis U Craiova 1948, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele