Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Farul a promis spectacol, dar Chindia a oferit! Emil Săndoi i-a distrus defensiva lui Gică Hagi

Farul Constanta Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20394414/4/chindia-targoviste-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Daniel Popa, în minutele 40 şi 84.

Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – M. Dulca, Popadiuc (Rumbullaku 90‘+1) – Neguţ, M. Şerban (A. Şerban 86‘), Cantave (Kocic 77‘) – D. Popa (Corbu 87‘). Antrenor: Emil Săndoi.

FC Farul: Aioani – Dussaut (Mladen 46‘), Larie, Ghiţă, Boboc – Artean, R. Pires (Dobrosavlevici 46‘), Purece (Petre 76‘) – Ganea (Ciobanu 61‘), Betancor, Pitu (Sali 46‘). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Iacob 90‘+3 / Artean 55‘, Dobrosavlevici 70‘

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Vladimir Urzică, Andrei Constantinescu – Adrian Viorel Cojocaru

Observator: Laszlo Sajtos

Chindia Târgovişte - Farul Constanţa 2-0 (Popa 40, 84), echipele de start:

  • Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – M.Dulca, Popadiuc – Neguţ, Şerban, Cantave – D Popa
  • Rezerve: Moldovan, Kocic, Cherchez, Corbu, Suciu, Martac, Şerban, Jipa, Roumpoulakou
  • Antrenor: Emil Săndoi
  •  
  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, Boboc – Artean, R. Pires, Purece – G.Ganea, Betancor, Pitu
  • Rezerve: Brănescu, Mladen, Dobrosavlevici, Grameni, Ad. Petre, E. Sali, N. Popescu, Chiţu, Ciobanu
  • Antrenor: Gică Hagi

Min. 90 + 4: Fluier final! Chindia se impune în faţa Farului cu 2-0!

Min. 84: GOL Chindia! Daniel Popa îşi trece la indigo în cont dubla. De data aceasta este găsit cu o pasă în adâncime de către Celea şi îl execută pe Aioani, care, din nou, nu a avut nicio şansă.

Min. 40: GOL Chindia! Daniel Popa este găsit cu o pasă lungă de Şerban, iar Virgil Ghiţă greşeşte incredibil, lăsând balonul să cadă, în loc să încerce să îndepărteze mingea cât mai repede posibil. Popa îşi foloseşte viteza, scapă singur cu Aioani şi înscrie cu o finalizare simplă. 

Min. 1: A început partida!


Farul lui Gică Hagi se deplasează, în etapa a 9-a din Casa Liga 1, la Târgovişte, pentru partida cu Chindia. Confruntarea e azi de la 14:30, pe Look Sport! Constănţenii sunt favoriţi cerţi înaintea partidei.

Farul merge din ce în ce mai bine, iar mâna lui Gică Hagi începe să se vadă din ce în ce mai clar. După un sezon trecut sub aşteptări pentru Viitorul Constanţa, modest chiar, acum noua Farul şi-a găsit ritmul, fiind una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Are 15 puncte înaintea startului rundei şi e pe locul 4.

Chindia Târgovişte încă se reglează după pierderile de jucători din vară. Runda trecută, dacă Farul a trecut cu 5-0 de Academica Clinceni, trupa lui Săndoi a învins cu 1-0 CS Mioveni, în deplasare. A ajuns la 9 puncte, iar etapa precendentă a fost terminată pe locul 11.

Cele două au jucat un amical în iunie, iar Chindia a câştigat la Constanţa cu scorul de 2-1.

Echipele probabile în partida de azi:

  • Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – Dulca, Popadiuc – Popa, Şerban, Neguţ - Florea.
  • Farul: Aioani – Dussaut, Ghiţă, Larie, de Nooijer – Purece, Artean, Boboc – Ganea, Jefe, Pitu.

Farul se gândeşte deja la titlu?

Jefte Betancor a fost omul meciului trecut al Farului, 5-0 cu Academica Clinceni. Atacantul iberic a reuşit un ”hattrick” şi a ajuns la cota 7 în acest sezon, fiind golgheterul campionatului.

”Nu vreau să mă opresc aici. Vreau să muncesc şi mai mult pentru a înscrie la fiecare meci şi a aduna puncte. Este foarte bine pentru mine că am venit la Farul. Este momentul meu şi am un sentiment foarte bun când intru pe teren.

Acesta este stilul meu de joc, îmi doresc să joc fotbal şi să evoluăm cât mai bine, acum avem un golaveraj foarte bun şi suntem aproape de podium, am muncit foarte bun pentru asta


(n.r. dacă speră la titlu) Da, pentru asta am venit aici, echipa vrea asta şi ne dorim să luptăm pentru asta, dar trebuie să luam meci cu meci”, a declarat ibericul, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele