Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Farul - Academica Clinceni 5-0. Dobrogenii fac recital şi urcă peste FCSB în clasament

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20392767/8/farul-clinceni-de-pus.jpg

 
Farul Constanţa a dispus de Academica Clinceni, cu scorul de 5-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport. Dobrogenii au controlat meciul de la un capăt la altul şi au urcat în clasament pe locul 4, la doar două puncte de locul doi, împărţit de Rapid şi FC Botoşani.
 
Jefte Betancor a fost omul meciului. Atacantul iberic a reuşit un ”hattrick” şi a ajuns la cota 7 în acest sezon, fiind golgheterul campionatului. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Adi Petre şi puştiul Enes Sali, aflat la primul gol în Casa Liga 1.
 
 

-----------------------------------

Farul - Academica Clinceni 5-0 (Jefte 6, 45, 55, Petre 81, Sali). Echipele de start:

Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Purece, Artean, Boboc - Ganea, Betancor, Pitu

Clinceni: Păun - Achim, Jutric, Bilali, Pîrvulescu - Moulin, Ventura - Cioiu, Omoh, William - Gavra
 
Minutul 85: GOL Farul! Intrat în repriza a doua, puştiul Sali marchează primul gol în Casa Liga 1, la doar 15 ani. Acesta driblează un adversar, pătrunde în careu, rămâne cu noroc la balon şi trimite peste portar.
 
 
Minutul 81: GOL Farul! Adi Petre este lansat pe culoar şi face ca scorul să ia proporţii.
 
 
Minutul 55: GOL Farul! Artean trimite în faţa forţei, Jefte este bine plasat şi împinge în plasă din câţiva metri. Ibericul bifează astfel ”hattrick-ul”.
 
 
Minutul 45: GOL Farul! Boboc centrează din banda stângă. Jefte este cu spatele, dar se descurcă între doi adversari. Spaniolul reuşeşte să se întoarcă şi marchează, balonul fiind deviat înainte să intre în poartă.
 
 
Minutul 34: Pitu îl găseşte excelent pe Jefte, care marchează. Atacantul celor de la Farul nu bifează ”dubla”, deoarece reuşita este anulată pentru offside la semnalizarea tuşierului.
 
 
Minutul 27: William de Amorin are şansa de a egala, dar şutul său este prins fără probleme de Aioani.
 
 
Minutul 6: GOL Farul! Dussaut trimite o centrare lungă în careu, Jefte se înalţă şi trimite imparabil cu capul. Spaniolul ajunge la cota cinci reuşite în acest sezon şi îl egalează pe Deian Sorescu, în topul celor mai buni marcatori din campionat.
 
 
Minutul 1: A început partida!
-----------------------------
 
Venită după un egal pe terenul celor de la FC U Craiova, 1-1, Farul are şansa de a urca pe locul al patrulea, la egalitate cu UTA Arad. Constănţenii au cea mai bună apărare din campionat, cu doar două goluri primite în primele şapte etape, iar un succes i-ar ajuta să consolideze startul excelent de stagiune.
 
De partea cealaltă, Academica Clinceni a rămas doar umbra echipei care anul trecut surprindea întreaga lume a fotbalului românesc şi ajungea în play-off. În primele şapte runde, Ilie Poenaru a strâns doar două puncte, iar situaţia grea a echipei îi pune postul în pericol, în ciuda imaginii foarte bune pe care şi-a creionat-o în ultimele sezoane.
 
Va fi al cincilea duel între Hagi şi Poenaru, Regele câştigând două dintre ele, iar alte două terminându-se la egalitate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele