Ultima oră
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi

VIDEO ǀ Farul – CS Mioveni 2-1. Ciobanu a adus victoria pentru echipa lui Hagi, care a urcat pe podiumul Ligii 1

Superliga Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20404006/9/jj.jpg

Farul Constanţa a învins CS Mioveni, 2-0, în direct la Look Sport, şi a urcat pe locul al treilea în Casa Liga 1, la egalitate cu FCSB. Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 16, Rusu a egalat în minutul 85, iar Andrei Ciobanu a adus victoria în al doilea minut de prelungiri.
 
Învinsă de Chindia Târgovişte în deplasare, 2-0, Farul a pornit ca din tun în încercarea de a lua toate cele trei puncte din meciul cu CS Mioveni, iar prima repriză a stat sub semnul unui singur om: Jefte Betancor. Spaniolul a ratat o ocazie mare în minutul 13, apoi a deschis scorul, după o pasă a lui Pitu (minutul 16) şi o reluare din apropiere, pentru ca în minutul 18 să semneze una dintre marile ratări ale campionatului, din câţiva metri, cu poarta goală. Pe final de repriză acelaşi Betancor a ratat singur cu Ducan
 
În partea a doua, Hagi a preferat să închidă jocul şi să cedeze puţin posesia, intuind că CS Mioveni nu are o forţă ofensivă ieşită din comun. Singura mare ocazie a oaspeţilor a venit în minutul 68, când Aioani a ieşit din poartă pentru a-l bloca pe Rusu. În minutul 73, arbitrul Sorin Costreie nu a văzut un fault al lui Iacob la Jefte, în propriul careu, şi a oferit spectatorilor neutri un final tensionat, în care echipa lui Pelici a alergat după egalarea pe care a reuşit-o în minutul 85, când Rusu a împins în poartă o minge respinsă de Aioani. A fost doar o sperietură, pentru că Ciobanu, trimis pe teren de Hagi în repriza a doua, a adus victoria în al doilea minut de prelungiri, după o aruncare de la margine a lui De Nooijer şi o ezitare a defensivei lui CS Mioveni.
 
Farul - CS Mioveni s-a terminat 2-1, în ceea ce a devenit a cincea victorie a sezonului pentru trupa lui Hagi, care rănâne cu cea mai bună apărare din campionat (cinci goluri încasate în zece meciuri). CS Mioveni rămâne fără victorie de patru meciuri şi, cu zece puncte, ocupă locul al 11 

Farul – CS Mioveni 2-1 (Betancor 16', Ciobanu 90+2' / Rusu 86'), pe Look Sport şi www.primaplay.ro

  • Farul: Aioani –Mladen, Larie, Ghiţă, Dussaut (R. Pires 70) - Boboc (De Nooijer 46), Artean, Purece (Ad. Petre 79) – G. Ganea (Ciobanu 70), Betancor, Pitu (Sali 46)
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
  •  
  • CS Mioveni: Ducan – Oancea, Iacob, Scarlatache, Bunea (Şerbănică 46) – Toma (Coşereanu 78), Panait (Cierpka 46), Dumitriu – Buziuc (A. Cristea 71), Rusu, Sanoh (Blănaru 59)
  • Antrenor: Alexandru Pelici

Min. 90+2: GOL Farul! De Nooijer a aruncat de la margine şi, după o eroare imensă în apărarea oaspeţilor, Ciobanu a înscris.

Min. 86: GOL Mioveni! În urma unei lovituri libere, Blănaru a deviat cu capul, portarul Aioani a respins mingea, apoi Rusu a fost atent şi a înscris din câţiva metri.

Min. 73: Farul cere penalty! Jefte Betancor apucă să ciupească mingea în faţa lui Iacob, fundaşul oaspeţilor intră imprudent, cu piciorul sus, dar arbitrul Sorin Costreie nu observă contactul şi lasă jocul liber. Reluările arată, însă, că talpa lui Iacob s-a dus direct pe piciorul adversarului, nu pe minge.



Min. 68: Oancea a pătruns periculos, un carambol a dus mingea la Rusu, dar Aioani a ieşit la timp din poartă şi l-a blocat pe atacantul oaspeţilor.



Min. 59: Jocul ofensiv al argeşenilor nu merge nici în partea a doua, motiv pentru care Pelici îl schimbă pe Sanoh cu Blănaru, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în sezonul trecut de Liga 2.

Min. 46: Start în repriza a doua. Sali şi De Nooijer i-au înlocuit pe Pitu şi Boboc la gazde, Şerbănică şi Cierpka pe Bunea şi Panait la oaspeţi.

Min. 45 + 3: La pauză Farul conduce CS Mioveni cu 1-0. 

Min. 45 + 1: Ocazie pentru CS Mioveni! Scarlatache reia puţin peste poartă cu capul. 

Min. 45: Vor fi cel puţin două minute de prelungiri pentru prima repriză. 

Min. 42: GOL anulat pentru CS Mioveni! Sanoh trimite balonul în poartă din câţiva metri, la colţul scurt, însă reuşita sa este anulată pe motiv că la recentrare balonul a depăşit suprafaţa de joc în out de poartă. 

Min. 41: Gică Hagi, antrenorul Farului, vede cartonaşul galben. 

Min. 39: Ocazie pentru Farul! Jefte Betancor scapă singur cu Ducan, însă şutul său din unghi la colţul scurt se opreşte în plasa laterală. 

Min. 34: Scarlatache de la CS Mioveni vede cartonaşul galben pentru un fault dur le Jefte Betancor.

Min. 33: Rusu trage tare din lovitură liberă de la marginea careului, însă şutul său este lipsit de precizie.

Min. 32: Pitu încasează cartonaşul galben pentru un fault la marginea careului la Oancea.

Min. 22: Bunea de la CS Mioveni vede şi el cartonaşul galben pentru o lovitură cu cotul la George Ganea. 

Min. 20: Lucian Dumitriu de la CS Mioveni încasează cartonaşul galben. 

Min. 18: Ocazie mare pentru Farul! Betancor ratează incredibil din şase metri cu poarta goală, la un balon respins cu greu în faţă de Ducan. 

Min. 16: GOL Farul! Artean îi centrează lui Pitu, care îi întoarce cu capul mingea lui Betancor. De data acesta, decarul Farului nu mai greşeşte şi trimite în plasa porţii lui Ducan. Este al 8-lea gol marcat de spaniol în campionatul României din acest sezon. 

Min. 13: Ocazie mare pentru Farul! Dussaut îl găseşte cu o centrare pe Betancor, care reia din drop din poziţie ideală de a marca, însă balonul se duce peste poartă.

 

Min. 12: Şansă pentru Farul! Golgheterul campionatului, Jefte Betancor, trage de la distanţă, însă portarul Ducan reţine fără foarte mari probleme. 

Min. 1: A început meciul!


De cealaltă parte, FC Mioveni vine după două înfrângeri, un 0-1 pe teren propriu cu Chindia şi un categoric 0-4 în Ilfov, cu FC Voluntari. La fel ca adversarii lor de duminică, argeşenii au fost eliminaţi din Cupa României, după executarea loviturilor de departajare, în meciul cu Rapid, scor 4-5.

La finele etapei a noua, Farul lui Gică Hagi se afla pe locul 5 cu 15 puncte, în timp ce echipa din judeţul Argeş are doar 10 puncte şi era pe locul 11.

Echipele probabile: 

  • Farul Constanţa: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, Boboc - Artean, Ciobanu, Grameni - Ganea, Betancor, Pitu
  • Rezerve: Brănescu, Mladen, Petre, Dobrosavlevici, Chiţu, Ely, Sali, F. Purece, R. Pires
  • Absenţi: De Nooijer, Dănuleasa (accidentaţi)
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
  •  
  • CS Mioveni: Popescu - Garutti, Scarlatache, Balaur - Rădescu, Veres, Dumitriu, Şerbănică - Toma, Rusu, Buziuc
  • Rezerve: Ducan, Burnea, Massaro, Coşereanu, Cristea, Blănaru, Sanoh, Oancea, Dat
  • Antrenor: Alexandru Pelici
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele