Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Farul - Gaz Metan 2-0! Constănţenii au câştigat primul meci în Casa Liga 1

Farul Constanta Publicat pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20309204/14/222579622-4578151638903345-7510125215803821188-n.jpg

Farul Constanţa a învins, duminică, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a Ligii I.

Au marcat: Jefte Betancor '55 (p), A Petre '80.

1-0, min. 55: Mathaus l-a faultat în careu pe Larie, iar Jefte Betancor a înscris din lovitură de la 11 metri;

2-0, min. 80: Pitu a pătruns din partea stânga spre centru, a şutat de la 16 metri, Vâlceanu a respins balonul în faţă, iar Adrian Petre a marcat.

Au evoluat următoarele echipe:

Farul: Tordai - Georgescu (Buta '60), Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer - Romario Pires, Mladen, Castaneda (Grameni '66) - Chiţu (A. Petre '66), Jefte Betancor (Luca Andronache '86), Pitu (Nicolas Popescu '86). Antrenor Gheorghe Hagi;

Gaz Metan: Vâlceanu - Roberto Romeo, Matricardi, Mathaus (Trif '77), Velisar - Pereira (Ciocan '60), Gabriel de Moura (Lixandru '83) - Gaspar (Horşia '46), Chamed, Filip - Grădinaru (Sarr '83). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Romario Pires '18, De Nooijer '57, Pitu '75, Dobrosavlevici '79 / Gaspar '30, Mathaus '53, Trif '80.

Arbitri: Marian Barbu - Vladimir Urzică, Imre-Laszlo Bucsi - Florin Andrei;

Observatori: Andrei Ioniţă, Cătălin Popa.

Echipele de start în Farul - Gaz Metan 2-0 (Betancor 55, Petre 80), live la Look Sport, de la 18:30

  • Farul: Tordai - Georgescu, Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer - Romario Pires, Mladen, Castaneda - Chiţu, Betancor, Pitu
  • Rezerve: Dur-Bozoancă, Grosu, Buta, Grameni, Nicolas Popescu, Andronache, Adrian Petre, Ely Fernandes, Birzu
  •  
  • Gaz Metan: Vâlceanu - Roberto Romeo, Felix Lima, Matricardi, Velisar - Diogo Marquez, Gabriel de Moura - Dobrin Gaspar, Nasser Chamed, Filip - Grădinaru
  • Rezerve: Buzbuchi, Trif, Horşia, Lixandru, Ciocan, Sarr, Morar, Kanda

Min. 90 + 5: Fluier final! Farul învinge Gaz Metan cu 2-0.

Min. 80: GOL Farul! Adrian Petre îndeplineşte o simplă formalitate introducând balonul în poarta goală. Pitu a reuşit în schimb o acţiune superbă, driblând şi şutând către poarta lui Vâlceanu. Portarul Mediaşului a respins balonul, care a ajuns la Petre, nemilos la această fază.

Min. 78: Ocazie pentru Farul!

Min. 73: Ocazie mare pentru Gaz Metan!

Min. 72: Ocazie pentru Farul!

Min. 63: Posibil ofsaid eronat anulat la o fază de atac a Farului.

Min. 62: Ocazie Farul cu Pitu în prim-plan!

Min. 57: De Nooijer vede cartonaşul galben.

Min. 55: GOL Farul! Decarul Jefte Betancor transformă impecabil lovitura de pedeapsă, chiar dacă Vâlceanu a ghicit colţul.

Min. 53: Centralul Marian Barbu acordă penalty pentru un cot aplicat lui Larie de către Felix Lima, care primeşte şi cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Gaz Metan: intră Horşia, iese Gaşpar.

Min. 45+3: 0-0 este scorul primei reprize!

Min. 45: Vor fi cel puţin două minute de prelungiri.

Min. 42: Primul şut pe spaţiul porţii al meciului îi aparţine lui Dobrosavlevici de la Farul! Vâlceanu a reţinut însă fără emoţii.

Min. 37: Şansă pentru Gaz Metan! Dobrosavlevici sare greşit, iar Chamed reia cu capul, însă lovitura sa este destul de departe de ţintă.

Min. 30: Gaşpar (Gaz Metan) vede cartonaşul galben după ce l-a călcat pe Larie.

Min. 26: Chiţu de la Farul are o oportunitate bună de a şuta la poartă, însă ratează momentul potrivit, iar defensiva medieşeană reuşeşte să respingă.

Min. 23: Larie ajunge la centrarea lui De Nooijer, însă nu reuşeşte să reia periculos pentru poarta lui Vâlceanu.

Min. 18: Romario Pires (Farul) vede cartonaşul galben pentru un fault la Răzvan Grădinaru, care scăpa într-o cursă periculoasă pentru poarta constănţenilor.

Min. 12: După primele 15 minute posesia este echilibrată, 50 - 50 %. Lipsesc însă ocaziile de gol, niciuna dintre echipe neşutând încă pe spaţiul porţii.

Min. 1: A început meciul!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20309204/2/223339606-143320271259836-5974908984969656759-n.jpg

Farul Constanţa – Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, de la ora 18:30, în cadrul celei de-a doua etape a Ligii 1. Meciul va fi transmis în direct de către Look Sport şi va fi redat în format live video de către site-ul www.looksport.ro, unde puteţi vedea cele mai importante faze ale duelului, cum ar fi golurile, ratările sau eventualele decizii controversate de arbitraj.

LIVE VIDEO | Farul - Gaz Metan se vede la Look Sport, duminică, de la 18:30. Constănţenii caută prima victorie în Casa Liga 1, în faţa unui adversar redutabil

Anunţat ca un proiect de mare perspectivă pentru fotbalul românesc după fuziunea cu Viitorul, Farul Constanţa a început noul sezon din Casa Liga 1 cu un egal, 0-0, pe terenul UTA-ei. Rezultatul a fost obţinut destul de greu de către constănţeni, care au fost dominaţi şi la posesie, şi la numărul de ocazii. Aceştia au jucat cu un om în minus de la eliminarea lui Dussaut din minutul 70. Trebuie amintit, însă, că Farul a obţinut un rezultat uşor sub aşteptări în contextul în care este este echipa care a oferit cei mai mulţi fotbalişti lotului olimpic al naţionalei României, toţi soluţii clare pentru primul 11: portarul Marian Aioani, fundaşii Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi atacantul George Ganea.

De cealaltă parte, tot în prima etapă a Ligii 1, Gaz Metan Mediaş şi-a obţinut primele trei puncte în meciul cu nou-promovata CS Mioveni, graţie golului marcat, în minutul 14, din penalty de Chamed. La fel ca în cazul constănţenilor, medieşenii au avut de suferit pe finalul meciului, de data aceasta pentru a-şi proteja succesul la limită. Eliminarea lui Yuri din minutul 77 a cântărit decisiv în schimbarea balanţei de putere, însă formaţia care reuşea, în urmă cu două campionate, să prindă play-off-ul a rezistat, adjudecându-şi primul succes în eşalonul superior al fotbalului românesc.

Echipe probabile:

  • Farul Constanţa: Tordai – Dobrosavlevici, Larie, Mladen, de Nooijer – Mălăele, Romario, Grameni – Chiţu, Petre, Pitu.
  • Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – Trif, Matricardi, Izata, Romeo – Gabriel Moura, Filip – Grădinaru, Chamed, Lixandru – Morar  
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele