Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Fază controversată în finalul meciului Dinamo - FC U Craiova. Oltenii, privaţi de un penalty?

Superliga Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email


Finalul meciului dintre Dinamo şi FC U Craiova, transmis de Look Sport+, a adus o fază foarte, foarte controversată. Oaspeţii au cerut un penalty în minutul 81, după un moment în care Raicea a fost făcut "pachet" de Radu şi Iliev, dar demersul lor nu a avut succes.
Lansat pe un culoar larg, Raicea şi-a pus în valoare viteza peste medie, i-a luat faţa lui Andrei Radu şi a ajuns în poziţie de finalizare, apoi s-a prăbuşit pe teren şi a cerut lovitură de la 11 metri, lucru pe care l-au făcut şi coechipierii săi, dar şi oamenii de pe banca tehnică a oltenilor.
 
Reluările au arătat că Andrei Radu l-a tras de tricou pe adversarul său, dar şi că a existat un contact între Raicea şi portarul Iliev. Cu toate acestea, arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că niciuna dintre infracţiuni nu a avut intensitate, motiv pentru care nu a arătat penalty pentru oaspeţi!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele