Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Fază controversată în finalul meciului Dinamo - FC U Craiova. Oltenii, privaţi de un penalty?

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email


Finalul meciului dintre Dinamo şi FC U Craiova, transmis de Look Sport+, a adus o fază foarte, foarte controversată. Oaspeţii au cerut un penalty în minutul 81, după un moment în care Raicea a fost făcut "pachet" de Radu şi Iliev, dar demersul lor nu a avut succes.
Lansat pe un culoar larg, Raicea şi-a pus în valoare viteza peste medie, i-a luat faţa lui Andrei Radu şi a ajuns în poziţie de finalizare, apoi s-a prăbuşit pe teren şi a cerut lovitură de la 11 metri, lucru pe care l-au făcut şi coechipierii săi, dar şi oamenii de pe banca tehnică a oltenilor.
 
Reluările au arătat că Andrei Radu l-a tras de tricou pe adversarul său, dar şi că a existat un contact între Raicea şi portarul Iliev. Cu toate acestea, arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că niciuna dintre infracţiuni nu a avut intensitate, motiv pentru care nu a arătat penalty pentru oaspeţi!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri