Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | FC Argeş a egalat la ultima fază a meciului de la Mediaş. Prepeliţă: "Este un rezultat meritat. Ne dorim să câştigăm play-out-ul"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

Gaz Metan Mediaş a remizat pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-1, în direct pe Look Sport, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4, din penalty. Antrenorul echipei piteştene, Andrei Prepeliţă, a declarat că obiectivul este clasarea pe primul loc în play-out şi disputarea barajului pentru locul de UEFA Conference League.

Ronaldo Deaconu a deschis scorul pentru medieşeni în minutul 23, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

În minutul 90+2, Baco a comis un henţ în careu, iar Malele a înscris din penalty. Atacantul elveţian a ajuns la 17 goluri în acest sezon al Ligii 1.

FC Argeş şi Gaz Metan Mediaş ocupă locurile 8, respectiv 9, în play-out.

"Ne aşteptam la un meci greu. Mediaşul e o echipă bună, organizată bună. După golul marcat, am pus presiune pe ei, dar n-am reuşit să ne creăm ocazii multe. Ne-a fost greu să-i desfacem, de aceea am introdus jucători mai masivi în repriza a doua, să se lupte cu fundaşii lor. Un meci de luptă, am avut posesia, s-au apărat bine. Cred că este un rezultat meritat, un punct bun pentru noi. Îi ţinem la distanţă de 3 puncte pe cei de la Mediaş. La fotbalul tot timpul e presiune. Ne dorim să câştigăm play-out-ul", a spus Andrei Prepeliţă.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20150571/1/clasament-gaz.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele