Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | FC Argeş, cinci meciuri fără înfrângere înaintea confruntării cu FCSB. Prepeliţă: "Suntem obosiţi, dar avem un moral bun"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19928883/1/prepe.jpg

FC Argeş primeşte vizita liderului Ligii 1, FCSB, în etapa a 19-a. Înaintea confruntării de marţi, antrenorul piteştenilor, Andrei Prepeliţă, a declarat că este cel mai important test pentru echipa lui. Fostul mijlocaş a subliniat că se resimte oboseala în rândul jucătorilor, dar este optimist.

FCSB are cinci meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1 şi are un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului, cu un atac impresionant (44 de goluri marcate).

Şi FC Argeş are cinci meciuri la rând fără eşec, reuşind să iasă din zona ultimelor locuri. Totuşi, echipa piteşteană este departe de locurile de play-off şi trece printr-o reconstrucţie la nivelul lotului de jucători.

"În mare, le ştim echipa. Am avut timp şi i-am analizat. Au jucători cu calitate şi sunt pe primul loc.  În primul rând, noi trebuie să ne refacem fizic după meciul de la Arad. Am avut un drum lung la întoarcere. Se vede probabil şi pe feţele noastre că suntem obosiţi. Am făcut un antrenament de refacere, iar de luni începem să pregătim partida. O să le arătăm şi jucătorilor punctele forte ale adversarului, dar şi pe cele mai puţin bune. Ne dorim un rezultat bun. Avem un moral bun şi pot spune că echipa arată bine. Meciul cu FCSB este cel mai important test din acest început de retur. Este echipa de pe primul loc. Au jucători foarte buni. Va fi un meci greu, cu siguranţă, dar eu cred în echipa noastră.

Sincer nu mi-am făcut la început un target pentru meciurile acestea. Am luat meci cu meci. Au fost jocuri grele, deplasări lungi, terenuri grele... Condiţiile de antrenament au fost mai puţin bune pentru că am avut zăpadă şi nu ne-am putut antrena pe iarbă. Ne-am pregătit mai mult pe sintetic. Am obţinut 7 puncte muncite. Un punctaj bun care ne-a ridicat în clasament. Cred eu că pe acest fond bun putem, creşte. Eu am încredere în băieţi", a spus Andrei Prepeliţă la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele