Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | FC Argeş – Dinamo 0-1. Golul de generic al lui Camara a decis partida

Superliga Publicat pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19636665/1/rps3752.jpg

Dinamo a obţinut o victorie importantă pe terenul celor de la FC Argeş, cu scorul de 1-0. Unica reuşită a venit în minutul 7, graţie unei reuşite antologice semnate de Camara. Ibericul a executat o lovitură liberă de la mijlocul terenului, direct în poarta lui Micle, care era ieşit şi nu a fost atent la fază.

A doua repriză nu a adus mult spectacol, Dinamo şi-a anihilat adversarul. Un moment crucial a avut loc în prelungiri, atunci când Marian Barbu nu a dictat penalty la un fault în careul oaspeţilor.

-----------------------------------

FC Argeş - Dinamo 0-1 (Camara 7')

FC Argeş: G. Micle - Tofan, Leca, Maric, N. Muşat - Prepeliţă - Meza Colli, A. Şerban - R. Grecu, Malele, Blejdea 
Rezerve: Greab - Năstăsie, Honciu, Şerbănică, Deslandes, Mediop, S. Drăghici, C. Barbu, M. Panait 
Antrenor: Augustin Eduard

Dinamo: Mejias - Sorescu, Bejan, R. Grigore, A. Radu - Răuţă, P. Anton - Camara, Măgureanu, Fabbrini - Nemec 
Rezerve: Rene - V. Achim, Aleix Garcia, G. Creţu, I. Şerban, V. Borcea, A. Bani, Magaye 
Antrenor: Ionel Gane


Minutul 90+3: Mejias este avertizat pentru tragere de timp.

Minutul 90+1: Tensiunile ating cote înalte. Piteştenii cer penalty, dar arbitrul întoarce faza şi dictează un fault în atac, la o acţiune anterioară. Antrenorul Agustin Eduard protestează şi este eliminat. La reluare s-a văzut că arbitrul Marian Barbu a greşit.

Minutul 76: FC Argeş forţează. Execuţia lui Malele este prinsă fără probleme de portarul Mejias.

Minutul 58: Dinamo rămâne fără un jucător. Andrei Radu vede al doilea galben, după ce îl calcă pe Drăghici, iar arbitrul îl trimite la cabine.

Minutul 43: Prepeliţă este avertizat şi el. Fotbalistul piteştean este suspendat pentru etapa viitoare.

Minutul 41: Marian Barbu îi arată galben şi lui Radu, fundaşul lui Dinamo l-a călcat dur pe Tofan.

Minutul 37: Meza Colli şi Camara sunt avertizaţi, după un conflict spontan. Marcatorul golului nu va juca etapa viitoare în urma acestui cartonaş.

Minutul 32: Ionel Gane este avertizast cu cartonaş galben, după ce a protestat la un fault făcut de Blejdea asupra unui jucător de la Dinamo.

Minutul 25: Sorescu pătrunde în careu şi şuteză în forţă din unghi. Portarul Micle reuşeşte să respingă.

Minutul 10: Bejan vede cartonaşul galben, după ce îl trage de tricou pe Malele.

Minutul 7: GOL DINAMO! Camara bate o lovitură liberă de la mijlocul terenului şi îl vede ieşit pe Micle. Mijlocaşul marchează cu o super execuţie.

Minutul 4: Acţiune în viteză a piteştenilor. Grecu trece uşor de Radu. Mingea ajunge la Malele care trage în forţă, Mejias reuşeşte să respingă în bară.

Minutul 2: Ricardo Grigore calcă strâmb, primeşte îngrijiri medicale, dar poate continua.

Minutul 1: A început partida din Trivale.

---------------------------------------

FC Argeş – Dinamo, din etapa a 12-a din Casa Liga 1, va fi în direct pe Look Sport+, vineri, de la 20:30. Golurile, ratările sau acţiunile spectaculoase vor fi redate live video pe site-ul www.looksport.ro.

LIVE VIDEO | Look Sport+ transmite FC Argeş – Dinamo, vineri, de la 20:30. Un meci care decidea campiona se desfăşoară sub fiorii retrogradării

FC Argeş (locul 15) şi Dinamo (locul 14) se află într-o situaţie aproape identică în clasament. Ambele echipe au înregistrat până acum două victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri. Diferenţa este reprezentată de golaveraj. ”Câinii roşii” au marcat 12 goluri şi au primit 14, iar piteştenii au marcat de zece ori şi au încasat 18 goluri.

În ciuda problemelor financiare extrem de grave de la echipă, Dinamo pare să aibă o creştere de formă în ultimele partide. Câinii au înregistrat o victorie şi un egal în precedentele runde din Casa Liga 1, la care se adaugă şi un succes în şaisprezecimile Cupei României. Nici forma piteştenilor nu este rea, în ultimele cinci meciuri, pentru o nou-promovată: două victorii, două egaluri şi o înfrângere.

  • De 18 ori a cucerit, în istoria sa, Dinamo campionatul. FC Argeş a câştigat, de asemenea, de două ori competiţia internă. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele