Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ FC Argeş – FC U Craiova 1-0, pe Look Sport. Patru meciuri la rând fără victorie pentru echipa lui Adi Mutu

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20388789/9/fc-arges-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021.jpg

FC Argeş şi FC U Craiova s-au înfruntat în etapa a opta a Ligii 1, sâmbătă, de la ora 18:00, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Piteştenii s-au impus cu 1-0 în Trivale, sub privirile selecţionerului Mirel Rădoi. Echipa lui Adrian Mutu este în criză, fiind al patrulea meci la rând fără victorie.

Este primul succes pe teren propriu în acest sezon pentru FC Argeş, care leagă în premieră două victorii în Liga 1.

După 8 runde, FC Argeş are 10 puncte, iar FC U Craiova a strâns 8 puncte.


FC Argeş – FC U Craiova 1-0 (Işfan 45+1'), pe Look Sport

  • FC Argeş: Greab – Muşat (Piţian 85'), Joao Miguel, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Dumitraşcu, Palic (De Jonghe 73'), Işfan (Dumitru 46') – Tănase (cpt) (Arias 81').
  • FC U Craiova: Mogoşanu - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Van Durmen, Albu (cpt) (Ondaan 67'), Baeten (Pop 46') - Sidibe (Vieira 46'), Bălan (Compagno 46'), Marquet (Raicea 88').

Rezerve neutilizate:

FC Argeş: Croitoru - Boldor, Diogo Viana, Ruan, Şerban. Antrenori: Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă.

FC U Craiova: Popa - Paramatti, Gajic, Buşu. Antrenor: Adrian Mutu.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20388789/10/clasament-fc-u.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Victorie la limită pentru piteşteni!

Min. 90+1: Dublă ocazie pentru FC Argeş! Dumitru şi De Jonghe au fost aproape de gol.

Min. 82: Ocazie pentru FC U Craiova! Ondaan a şutat în forţă de la marginea careului, dar portarul Greab a fost atent.

Min. 70: Ocazie pentru FC Argeş! Palic a şutat modest de la marginea careului.

*Selecţionerul României, Mirel Rădoi, şi secundul său, Nicolae Dică, sunt în tribunele arenei din Piteşti, alături de Jean Vlădoiu.

Min. 48: Două ocazii imense pentru FC U Craiova! Mai întâi, Compagno a trimis o lovitură de cap pe centrul porţii, apoi Van Durmen a şutat pe lângă bară, din voleu.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză!

Min. 45+1: GOL pentru FC Argeş! 1-0! A înscris Işfan, în urma unui corner.

Min. 32: Ocazie pentru FC Argeş! În urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Palic, care a şutat pe lângă poartă, de la marginea careului.

Min. 28: Cartonaş galben pentru Baeten (Craiova)!

Min. 14: Ocazie imensă pentru FC U Craiova! Bălan a primit o pasă excelentă în adâncime, a preluat mingea la marginea careului, şi-a întors de mai multe ori adversarul, dar a ezitat şi n-a şutat. Mingea a ajuns la Marquet, care a şutat mult peste poartă.


Partida are o miză importantă pentru păstrarea poziţiei în clasament a celor două echipe. FC U Craiova se află înaintea confruntării pe locul 10 cu opt puncte, în timp ce piteştenii ocupă locul 11, la o lungime distanţă de olteni.

Cu toate acestea, FC Argeş este echipa cu un golaveraj mai bun, 6-6, faţă de FC U Craiova care a marcat şapte goluri, dar a încasat opt. În timp ce oltenii au câştigat două meciuri, au făcut două egaluri şi au pierdut de trei ori, piteştenii au un singur egal şi patru înfrângeri pe lângă cele două succese.

În urma rezultatelor de până acum din campionat, meciul se anunţă a fi extrem de echilibrat, între două echipe care şi-au fixat ca obiectiv salvarea de la retrogradare, însă au demonstrat că pot să emită pretenţii chiar la o poziţie de mijlocul clasamentului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20388789/3/clasament-fc-arges.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele