Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari 2-1, în etapa a 9-a din Liga 1. Trei eşecuri la rând pentru ilfoveni

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19570000/7/arges-voluntari-2.jpg

FC Argeş s-a impus pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 9-a din Liga 1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport.

  • FC ARGEŞ (4-4-1-1): Micle - Tofan, Leca, Maric, Muşat (Şerbănică 90') - Drăghici (Marakis 78'), Şerban, Prepeliţă, Grecu (Alin Popa 63') - Meza Colli – Blejdea (Mirică 78')
  • FC VOLUNTARI (4-3-3): Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (Vlad 60') - Borţoneanu (Lopez 46'), Pablo de Lucas, I. Gheorghe - Mailat (Mihai 78'), Betancor (Stoica 70'), Adi Popa (Anderson 60')

FC Argeş - FC Voluntari 2-1 (Meza Colli 33', Grecu 55' / Ion Gheorghe 66' - penalty)

Min. 90+5: S-a încheiat meciul!

Min. 90+2: Eliminare pentru FC Voluntari! Balaur a primit al doilea cartonaş galben.

Min. 86: Ocazie pentru FC Voluntari! Vasile Mihai a driblat mai mulţi adversari în careu, dar nu a apucat să şuteze spre poartă.

Min. 66: GOL pentru FC Voluntari! 2-1! A înscris Ion Gheorghe, din penalty.

Min. 63: Schimbare la FC Argeş! Iese Grecu, intră Alin Popa.

Min. 61: FC Voluntari rămâne fără ocazie de gol în acest meci!

Min. 60: Dublă înlocuire la FC Voluntari: au ieşit Kocic şi Adi Popa, au intrat Vlad şi Anderson.

Min. 56: GOL pentru FC Argeş! 2-0! A înscris Robert Grecu, din pasa lui Meza Colli. La faza premergătoare golului, Blejdea se afla într-o poziţie suspectă de ofsaid.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la FC Voluntari: a ieşit Borţoneanu, a intrat Lopes.

Min. 45: Final de primă repriză! FC Argeş a dominat şi conduce meritat la pauză. FC Voluntari nu şi-a creat nicio ocazie de gol!

Min. 34: GOL pentru FC Argeş! 1-0! A înscris Meza Colli, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Prepeliţă.

Min. 28: Ocazie pentru FC Argeş! Prepeliţă a şutat în forţă de la marginea careului, iar portarul Râmniceanu a respins mingea în corner.

Min. 27: Ocazie imensă de gol pentru FC Argeş! Blejdea a driblat un adversar în careu, dar şutul său a fost blocat de către Balaur in extremis! Faza a pornit de la o gafă a portarului Râmniceanu.

Min. 8: Ocazie mare pentru FC Argeş! Drăghici a trimis din voleu peste poartă, din 6 metri.

UPDATE 18:00 A început meciul din Trivale!

Echipele:

FC ARGEŞ (4-4-1-1): Micle - Tofan, Leca, Maric, Muşat - Drăghici, Şerban, Prepeliţă, Grecu - Meza Colli - Blejdea

Rezerve: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, A. Popa, C. Barbu, Marakis, A. Panait, Năstăsie

Antrenor: Ionuţ Codruţ Moşteanu 

FC VOLUNTARI (4-3-3): Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic - Borţoneanu, Pablo de Lucas, I. Gheorghe - Mailat, Betancor, A. Popa

Rezerve: Lavin, A. Vlad, C. Achim, Ozkara, Eric, Anderson, Lopes, R. Darius, A. Stoica

Antrenor: Mihai Teja


FC Argeş şi FC Voluntari se întâlnesc, vineri, de la ora 18:00. Duelul din etapa a noua din Casa Liga 1 este transmis, în direct, de către Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video de site-ul looksport.ro.

VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport

După primele opt etape, Voluntari ocupă locul al zecelea, în Casa Liga 1, cu 10 puncte acumulate şi un golaveraj de 9-11. În ciuda primelor trei etape care păreau promiţătoare pentru Voluntari, ilfovenii au strâns patru înfrângeri în ultimele cinci jocuri şi doar o singură victorie.

De cealaltă parte, FC Argeş are o situaţie oarecum opusă adversarei sale. Piteştenii au început extrem de prost sezonul din Casa Liga 1. După opt etape, aceştia se află pe locul 15, penultimul, cu doar cinci puncte adunate. Însă, în ultimele două runde, FC Argeş a reuşit o victorie (1-0 cu Astra Giurgiu) şi un egal (2-2, la Ovidiu, contra Viitorului Constanţa).

Ne aşteaptă aşadar un duel între două echipe cu aspiraţii asemănătoare, care îşi propun, în primul rând, să evite retrogradarea, însă aflate în forme de joc diferite. Partida transmisă de Look Sport se anunţă una extrem de echilibrată.

Echipe probabile:

  • FC Argeş (4-2-3-1): Micle - Tofan, Leca, Deslandes, Muşat - D. Meza Colli, Prepeliţă - R. Grecu, I. Şerban II, Honciu - Malele
  • Rezerve: Croitoru, Şerbănică, Turda, Blejdea, Năstăsie, Mediop, C. Barbu, Marakis, G. Deac, S. Drăghici
  • Antrenor: Ionuţ Codruţ Moşteanu
  • FC Voluntari (4-3-3): Râmniceanu - C. Costin, Balaur, Armaş, A. Vlad - Eric, De Lucas, I. Gheorghe - Ad. Popa, Betancor, Mailat
  • Rezerve: M. Cotolan, C. Achim, Grădinaru, Anderson, M. Lopes, Ozkara, A. Ilie, A. Stoica, Kocici 
  • Antrenor: Mihai Teja

SURSA FOTO: SPORT PICTURES

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele