Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FC Argeş - FCSB 0-0. Man şi Coman au şutat în bară. 'Roş-albaştrii' pot pierde primul loc în Liga 1

FCSB Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

FC Argeş a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 0-0, în etapa a 19-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Terenul de la Piteşti a fost parţial acoperit cu zăpadă. FCSB poate să piardă primul loc în clasament, dacă CFR Cluj va învinge Astra Giurgiu.

FCSB a avut câte o bară în fiecare dintre reprize. Mai întâi, Dennis Man a nimerit transversala în minutul 9, după o acţiune individuală. În minutul 63, Florinel Coman a şutat bine din lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara.

Raportul ocaziilor de gol a fost 13-5 pentru FCSB, care rămâne fără victorie în deplasare în 2021.

FCSB se menţine pe primul loc în Liga 1, dar CFR Cluj o poate depăşi, dacă va câştiga în această rundă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929431/18/clasament-fcsb.jpg


  • FC Argeş: Greab – Muşat, Deslandes, Maric, Tofan – Şerban, Meza Colli – Dumitru, Palic, Drăghici – Mediop (Malele 55').
  • FCSB: Vlad – Radunovic, Miron, Cristea, Ovidiu Popescu (Creţu 46') – Tănase (Oaidă 46'), Şut (Perianu 46'), Olaru – Octavian Popescu, Coman, Man.

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! FC Argeş - FCSB 0-0

Min. 89: Dublă schimbare la FC Argeş! Ies Dumitru şi Palic, intră Maes şi Grecu.

Min. 84: Cartonaş galben pentru Tofan (FC Argeş)!

Min. 83: Înlocuire la FCSB! Iese Florinel Coman şi intră Alexandru Buziuc.

Min. 82: Ocazie pentru FCSB! Oaidă a şutat de la distanţă, iar portarul Greab a avut ceva probleme să reţină mingea.

Min. 80: Schimbare la FCSB! Iese Darius Olaru şi intră Ionuţ Vînă.

Min. 79: Ocazie pentru FCSB! Dennis Man a şutat din lovitură liberă de la marginea careului, dar portarul Greab a respins mingea.

Min. 66: Cartonaş galben pentru Perianu (FCSB)!

Min. 63: Încă o bară pentru FCSB! Florinel Coman a executat foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Greab a fost salvat de bară.

Min. 55: Schimbare la FC Argeş! Iese Mediop, intră Malele.

Min. 53: Ocazie pentru FCSB! Darius Olaru a preluat în careu, l-a driblat pe Deslandes, apoi a fost blocat de către Muşat. Olaru a fost tras de către Deslandes, dar nu a căzut în careu.

Min. 51: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a şutat cu stângul de la marginea careului, iar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! Triplă schimbare la FCSB: au ieşit Şut, Ovidiu Popescu şi Tănase, au intrat Perianu, Creţu şi Oaidă.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! FC Argeş - FCSB 0-0

Min. 42: Arbitrul a oprit o fază periculoasă pentru FC Argeş! Muşat a fost semnalizat, în mod eronat, în ofsaid.

Min. 34: Ocazie pentru FCSB! În urma unui corner, Dennis Man a scăpat de marcaj şi a trimis cu capul, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 29: Triplă ocazie la poarta piteştenilor! Mai întâi, Man a şutat de la marginea careului, iar portarul Greab a respins mingea în faţă. Ulterior, Tănase şi Octavian Popescu au încercat să înscrie din câţiva metri, dar au fost blocaţi. 

Min. 28: Ocazie pentru FCSB! Din lovitură liberă, Florinel Coman a şutat direct pe poartă, dar Greab a reţinut mingea.

Min. 25: Ocazie pentru FC Argeş! Şerban a şutat în forţă, dar mingea a fost blocată de către Şut.

Min. 23: Cartonaş galben pentru Şut (FCSB)!

Min. 19: Ocazie mare pentru FC Argeş! În urma unui corner, Mediop a lovit mingea cu capul, dar portarul Vlad a avut o intervenţie excelentă.

Min. 13: Dublă ocazie pentru FC Argeş! Cristi Dumitru a şutat, iar portarul Vlad a respins mingea. La faza imediat următoare, Palic a trimis mingea, cu capul, pe lângă poartă.

Min. 10: Ocazie pentru FC Argeş! În urma unei lovituri libere, Maric a trimis mingea cu capul în careu, dar 'roş-albaştrii' au îndepărtat pericolul.

Min. 9: Ocazie mare pentru FCSB! Dennis Man a pătruns în careu şi a şutat cu piciorul drept către vinclu, dar mingea a lovit bara transversală.

UPDATE 19:49 A început meciul de la Piteşti, cu o întârziere de câteva minute. Gazonul este în continuare acoperit cu zăpadă.

UPDATE 18:45 Stadionul din Trivale a fost acoperit de zăpadă, dar organizatorii fac eforturi pentru a curăţa suprafaţa de joc.

UPDATE 18:40 Iată echipele de start!

FC Argeş: Greab – Muşat, Deslandes, Maric, Tofan – Şerban, Meza Colli – Dumitru, Palic, Drăghici – Mediop.

FCSB: Vlad – Radunovic, Miron, Cristea, Ovidiu Popescu – Tănase, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Coman, Man.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929431/2/echipa-fcsb.jpg


FC Argeş şi FCSB se întâlnesc în etapa a 19-a din Casa Liga 1, marţi de la ora 19:45. Partida se joacă la Piteşti şi se vede pe Look Sport +.

Echipa lui Toni Petrea e liderul campionatului cu 41 de puncte în 18 meciuri şi porneşte cu prima şansă în faţa piteştenilor, clasaţi acum pe locul 12, cu 18 puncte. FCSB poate avea însă probleme la Piteşti, pentru că FC Argeş are un început foarte bun de 2021, cu şapte puncte în trei meciuri.

Acelaşi punctaj l-a acumulat şi echipa din Bucureşti în acest an. Rezultatele înregistrate de cele două în 2021:

FC Argeş:

  • vs. FC Botoşani 1-0
  • vs. Gaz Metan 1-1
  • vs. UTA 2-1

FCSB:

  • vs. Astra 3-0
  • vs. Viitorul 2-2
  • vs. FC Voluntari 2-1

FCSB, probleme în defensivă 

Toni Petrea are probleme în zona fundaşilor centrali, în condiţiile în care Andrei Miron este incert pentru meciul de marţi. Iulian Cristea este singurul fundaş central valid în acest moment pentru FCSB. Soluţii ar putea fi Ovidiu Popescu şi Aristidis Soiledis, care au mai jucat pe această poziţie.

"Un meci dificil, cu un adversar care e în revenire de formă, neînvinsă în acest debut de retur. Au câştigat pe final de meci, asta înseamnă că sunt o echipă organizată, bine pregătită fizic şi foarte periculoasă la fazele fixe, cu finaluri de meci foarte bine. Vrem să ne facem jocul ofensiv şi să câştigăm acest meci.

Principala preocupare în această perioadă este refacerea jucătorilor după meciuri. Momentan suntem bine. Astăzi au intrat în programul echipei Moruţan şi Nedelcu. Probabil de la meciul următor vor face parte din lot. Vom trimite un prim ‘11’ cel mai potrivit din punctul de vedere al pregătirii", a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

Echipele probabile:

  • FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Colli, Şerban – Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop
  • FCSB: Vlad – Popescu, Cristea, Soiledis, Radunovic – Oaidă, Şut, Tănase – Man, Coman, Popescu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele