Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

VIDEO | FC Argeş - Gaz Metan Mediaş 1-1. Maes a deschis scorul, Şerban a marcat în propria poartă. Gazdele egalează FC Voluntari, Hermannstadt şi Poli Iaşi

Superliga Publicat pe 17 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19895212/2/gaz-metan-fc-arges-2-4.jpg

FC Argeş şi Gaz Metan Mediaş au deschis cu o remiză, 1-1, în direct la Look Sport+, ziua de duminică din Casa Liga 1.

Gazdele au început bine, cu o mare ocazie ratată de Şerban în minutul 3, apoi Maes, cu capul, din şapte metri, a deschis scorul în minutul 8. Replica Gazului a venit târziu, în minutul 63, când centrarea excelentă a lui Deaconu a fost trimisă în propria poartă de Ionuţ Şerban, după o ieşire greşită a lui Greab. Pe final, în minutul 85, Greab şi-a spălat imaginea cu un reflex foarte bun la un şut puternic al lui Baco.
 
După al şaselea rezultat de egalitate al sezonului, FC Argeş egalează la puncte, 15, FC Voluntari, Hermannstadt şi Poli Iaşi. Medieşenii stau ceva mai bine, pe locul al optulea, cu 20 de puncte.

FC Arge; - Gaz Metan 1-1  (Maes 8 / I. Şerban autogol 63), live pe Look Sport+

  • FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Şerban – Dumitru, Maes, Drăghici – Mediop Ndiaye.
  • Gaz Metan: Pleşca – Butean, Baco, Yuri de Sousa, Trif – Santos da Silva, Pambou (Alceus 46) – Ciocan (Ze Manuel 12), Deaconu, Valente – Niţu.(Costea 46)

Minutul 85: Baco şutează puternic din apropiere, însă Greab are un reflex extraordinar şi respinge în corner.


Minutul 63: GOL GAZ METAN! Greab iese anapoda la o centrare din lovitură liberă, iar mingea e trimisă în proprie poartă de Ionuţ Şerban, cu capul.


Minutul 39: Altă ocazie a gazdelor. Tofan trage tare la colţul scurt, dar Pleşca respinge.


Minutul 8: GOL FC ARGEŞ! Un contraatac rapid al gazdelor prinde pe picior greşit defensiva lui Jorge Costa, iar Maes deschide scorul cu o lovitură de cap din şase metri.


Minutul 3: Ocazie a gazdelor. Ajuns în poziţie bună, Ionuţ Şerban e aproape de gol, dar Yuri are o intervenţie fantastică, de pe linia porţii.


FC Argeş şi Gaz Metan Mediaş se înfruntă la Piteşti, duminică, 17 ianuarie, de la ora 14:30, în direct pe Look Sport, în etapa a 17-a din Liga 1. Ambele echipe au debutat cu o victorie în 2021. Piteştenii speră să părăsească ultima poziţie a clasamentului.

FC Argeş a reuşit o victorie dramatică la Botoşani, după reuşita lui Deslandes din minutul 90+2.

”După cele 3 puncte de la Botoşani, ne dorim să câştigăm şi cu Mediaş. Ar fi nemaipomenit să începem returul cu două victorii. Mediaşul are un moral bun după ce a învins Voluntariul, dar şi o anumită prospeţime, pentru că a jucat cu două zile înaintea noastră. Am urmărit meciul lor şi pot spune că au o echipă bună. Noi trebuie să ne recuperăm foarte repede după un efort susţinut şi un drum lung. Cred că asta va face diferenţa. Primordial este să ne refacem. În cele patru etape în care am stat pe bancă, am încercat să le redau băieţilor încrederea. Şi aseară, la Botoşani, au fost aceeaşi jucători din turul campionatului. Au arătat ca o echipă şi mă bucură acest lucru. Noi suntem motivaţi şi vrem să arătăm din ce în ce mai bine pentru a putea ieşi din zona retrogradării. Victoria cu Botoşaniul poarte fi un nou început. Am câştigat un meci în deplasare, un meci greu, împotriva unei echipe bune. Am arătat foarte bine, am luptat, am avut un spirit de echipă foarte bun. Băieţii merită felicitaţi. Cu Mediaşul, cred că voi putea alinia cel mai bun unsprezece. Sunt câţiva jucători cu contuzii, dar nu cu probleme grave. Toţi trebuie să se simtă importanţi, iar atunci când intră în teren, trebuie să dea totul. Pe toţi în văd cu aceeaşi ochi şi nu fac diferenţe”, a spus Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei piteştene.

După victoria cu FC Voluntari, scor 2-0, Gaz Metan Mediaş este la două puncte de zona play-off-ului.

Echipele probabile:

FC Argeş: Greab – Muşat, Deslandes, Maric, Tofan – Şerban, Meza Colli – Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop.

Gaz Metan: Pleşca – Trif, Yuri, Baco, Romeo – Pambou, Junior – Valente, Chamed, Ze Manuel – Niţu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19895212/1/clasament-gaz.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele