Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO | FC Argeş - Poli Iaşi 2-1. Malele a fost decisiv, în faţa unei echipe care a fost la un pas să obţină o remiză pe final

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20053532/1/arg.jpg

FC Argeş a câştigat cu scorul de 2-1, pe teren propriu, împotriva lui Poli Iaşi. Soarta confruntării a fost decisă de către Malele, care a reuşit o ”dublă” şi a ajuns la 10 reuşite în actualul sezon din Casa Liga 1.

Scorul a fost deschis în minutul 6, Meza Coli pătrunde în viteza în margine careului, iar căpitanului lui Poli, Cosmin Frăsinescu are o intrare întârziată şi face fault. Lovitură de pedeapsă este transformată de Malele, care ajunge la a noua reuşită în acest sezon.

Formaţia gazdă a dominat ostilităţile şi a reuşit să se desprindă la 2-0. Malele pătrunde în viteză printre fundaşii celor de la Iaşi, care nu reuşesc să îi ia mingea. Atacantul piteştean rămâne singur cu Brănescu, pe care îl învinge, cu o execuţie la rădăcina barei.

Pe final, ”lanterna roşie” a avut o tresărire de orgoliu, iar Duranovic a finalizat oarecum noroc o acţiune colectivă a moldovenilor. Pentru muntenegrean a fost a doua reuşită de când a venit în Casa Liga 1.

----------------------------------------

FC Argeş - Poli Iaşi 2-1 (Malele 6-penalty, 47 / Duranovic 89)

Echipel de start:

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, I. Şerban II – Drăghici, Palici, C. Dumitru – Malele.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu –  Popa, Flores, A. Stan – Gaitan, Duranovic, Calcan.

Minutul 89: GOL Poli Iaşi! Moldovenii duc cu bine un atac greoi, mingea ajunge cu noroc la Duranovic, care înscrie cu jumătate de poartă goală. Este al doilea gol pentru muntenegrean, de când a venit în Casa Liga 1.

Minutul 82: Acţiune foarte bună a gazdelor în banda stângă, Cristu Dumitru îl lansează pe Muşat, care trimite pe jos în careu, dar Palic este prea departe pentru a ajunge.

Minutul 72: Duranovic are prima şansă a celor de la Poli, dar execuţia sa este prinsă fără emoţii de Greab.

Minutul 65: Cristi Dumitru are o şansă foarte mare de a marca, dar Brănescu are un reflex de senzaţie şi respinge în corner.

Minutul 61: Maric este foarte aproape de a înscrie, dar fundaşul trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 47: GOL FC Argeş! Malele pătrunde în viteză printre fundaşii celor de la Iaşi, care nu reuşesc să îi ia mingea. Atacantul piteştean rămâne singur cu Brănescu, pe care îl învinge, cu o execuţie la rădăcina barei.

Minutul 45: Şansă mare de 2-0! Drăghici scoate excelent pentru Ionuţ Şerban, care plasează un şut aproape de bară, dar Brănescu are o intervenţie de senzaţie.

Minutul 27: După o eroare a lui Buşu, Malele pătrunde, dar în loc să îi paseze lui Cristi Dumitru alege să pătrundă, iar defensiva adversă reuşeşte să respingă.

Minutul 21: Fază controversată în careul moldovenilor. Cu Frăsinescu din nou în prim plan, fundaşul celor de la Poli l-a busculat pe Malele, dar arbitrul Rusandu nu a arătat punctul cu var, deşi reluările arătau că ar fi trebuit acest lucru.

Minutul 6: GOL FC Argeş! Meza Coli pătrunde în viteza în margine careului, iar căpitanului lui Poli, Cosmin Frăsinescu are o intrare întârziată şi face fault. Lovitură de pedeapsă este transformată de Malele, care ajunge la a noua reuşită în acest sezon.

Minutul 1: A început partida de la Piteşti!

----------------------------------------

Primul meci al zilei de luni din Casa Liga 1 se joacă în Trivale, acolo unde FC Argeş o primeşte pe Poli Iaşi, partida este în direct pe Look Sport+.

Gazdele sunt în lupta pentru play-off şi nu îşi permit paşi greşiţi, în cazul unui succes ar urca la 4 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Academica Clinceni.

În schimb, la Poli Iaşi situaţia a tot mai grea pe zi ce trece. Moldovenii sunt pe ultimul loc, iar Andrei Cristea a anunţat chiar înainte de acest meci că nu va mai ocupa funcţia de antrenor.

„Aş vrea să fac un anunţ, vă informez că este ultima partidă la care particip în calitate de antrenor. A fost o decizie grea pentru mine, mai grea a fost în momentul în care am acceptat. M-am sacrificat, m-am expus într-un moment foarte dificil, într-un moment în care nimeni nu a acceptat să vina ca antrenor. Mi-am dorit să fac acest lucru, la fel cum mi-am dorit să o fac şi ca jucător, pentru că au fost momente în care am venit de la echipe mult mai bune pentru a ajuta această echipă.

Din păcate, echipa este într-un moment foarte dificil. Rog conducerea clubului să aducă repede un antrenor pentru a reuşi să facă ceva. Sper şi sunt convins că împreună vom reuşi să schimbăm imaginea acestui club. Urmează o perioadă importantă pentru mine, voi încerca să mă evaluez şi să văd din ce postura aş putea să ajut în continuare acest club. Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor că au fost receptivi la tot ce le-am cerut. Îmi aduc aminte de acele momente bune, revenirea de la Sepsi, atitudinea cu Viitorul, finalul de meci cu Astra. au fost momente bune”,
a declarat antrenorul-jucător, în vârstă de 36 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele