Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | FC Argeş - Rapid 0-1. Giuleştenii au urcat pe locul doi în clasament, fără gol primit! Pănoiu, la prima reuşită în Liga 1

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 7 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20344889/14/rps6133.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat meciul din deplasare cu FC Argeş, scor 1-0, în a patra etapă din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Ştefan Pănoiu (18 ani) a reuşit primul gol în prima ligă. Nou promovata Rapid a urcat pe locul doi în clasament, fiind neînvinsă şi fără gol primit.

Rapid a controlat jocul de la Piteşti, raportul şuturilor pe poartă fiind 6-0 pentru oaspeţi.

Rapid acumulează 10 puncte şi se apropie la două puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj, fiind la egalitate de puncte cu FC Botoşani. De cealaltă parte, FC Argeş are un singur punct după patru etape.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20344889/15/clasament-rapid.jpg


FC Argeş - Rapid 0-1 (Pănoiu 8'), pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro

  • FC Argeş: Greab - Viana (Boldor 46'), G. Turda (Tofan 46'), Piţian, N. Muşat (Ruan Teles 75') - Meza Colli (cpt), D. Dumitraşcu - Işfan, Palic (Moisie 46'), Cr. Dumitru (Lupeta 46') – Said.
  • Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru (cpt), Dandea, Junior Morais – Crepulja, A. Albu – Carnat (Goge 90+2'), Pănoiu (Sefer 65'), Hlistei (Alami 65') – A. Bălan (Bnou Marzouk 73').

Rezerve neutilizate:

FC Argeş: D. Croitoru -  Joao Miguel, De Jonghe, Honciu. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Rapid: Drăghia – Florică, Moise, Barbu, Ilie. Antrenor: Mihai Iosif.


Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Victorie meritată pentru Rapid!

Min: 85: Cartonaş galben pentru Boldor, care putea să fie eliminat, după o intervenţie din postura de ultim apărător asupra lui Alami.

Min. 84: FC Argeş cere penalty, după o intervenţie a lui Albu asupra lui Ruan Teles, în marginea careului.

Min. 75: Schimbare la FC Argeş! Iese Muşat şi intră Ruan Teles.

Min. 73: Schimbare la Rapid: a ieşit Bălan, a intrat Bnou Marzouk.

Min. 71: Cartonaş galben pentru Adrian Bălan (Rapid)!

Min. 69: Cartonaş galben pentru Junior Morais (Rapid)!

Min. 65: Dublă schimbare la Rapid! Au ieşit Hlistei şi Pănoiu, au intrat Alami şi Sefer.

Min. 62: Ocazie pentru Rapid! Pe contraatac, Carnat i-a pasat în careu lui Crepulja, al cărui şut cu stângul a fost parat cu piciorul de către Greab.

Min. 58: Ocazie pentru FC Argeş! Dumitraşcu a şutat surprinzător din afara careului, lateral stânga, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 58: Ocazie pentru Rapid! Pănoiu a depăşit mai mulţi adversari, a pătruns şi careu, dar a şutat pe centrul porţii, fără emoţii pentru Greab.

Min. 55: Sunt 5150 de spectatori la Piteşti, potrivit organizatorilor.

Min. 52: Ocazie pentru Rapid! Carnat i-a pasat lui Bălan în careu, iar atacantul a şutat la colţul scurt. Portarul Greab a respins mingea.

Min. 50: Rapid a cerut penalty, după o intervenţie neglijentă a lui Tofan asupra lui Bălan.

Min. 46: A început repriza a doua! Patru schimbări la FC Argeş! Au ieşit, au intrat Viana, Turda, Dumitru şi Palic, au intrat Lupeta, Moisie, Tofan şi Boldor.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! Rapid e în avantaj la Piteşti.

Min. 37: Cartonaş galben pentru Belu-Iordache (Rapid)!

Min. 30: Dublă ocazie pentru Rapid! Albu a şutat în forţă de la marginea careului, portarul Greab a respins mingea în lateral, apoi Bălan n-a reuşit să nimerească spaţiul porţii.

Min. 16: Ocazie pentru Rapid! Carnat a driblat un adversar în careu şi a centrat pentru Bălan, care n-a reuşit să controleze mingea.

Min. 8: GOL pentru Rapid! 0-1! A înscris Ştefan Pănoiu, cu un şut din careu, după intervenţia greşită a lui Viana. Este prima reuşită în Liga 1 pentru Pănoiu (18 ani).

Min. 1: Ocazie pentru Rapid! Pănoiu a şutat din afara careului, dar portarul a reţinut.

UPDATE 21:30 A început meciul din Trivale!

UPDATE 21:00 Declaraţiile celor doi antrenori, cu puţin timp înaintea partidei.


FC Argeş are parte de un început slab de sezon în primul eşalon al fotbalului românesc. Piteştenii au pierdut în primele două etape cu acelaşi scor, 1-0, în deplasare-n faţa Universităţii Craiova şi acasă contra ”Bătrânei Doamne” UTA. ”Alb-violeţii” au obţinut însă primul punct în noul sezon dramatic, scor 2-2, pe terenul Gazului Metan din Mediaş, graţie supergolului marcat de Viana în minutul 90 + 2.

Nou-promovata Rapid Bucureşti are parte de un start excelent de sezon cu şapte puncte câştigate în trei meciuri şi un golaveraj de 3-0. Giuleştenii au învins cu 1-0 Chindia Târgovişte pe Arena Naţională, stadionul temporar al ”alb-vişiniilor” până la revenirea pe arena lor tradiţională, cu 2-0 CS Mioveni în deplasare, iar în ultima partidă au scos un 0-0 contra Farului Constanţa, cu suficientă şansă şi datorită unei decizii controversate a centralului Ovidiu Haţegan.

În ciuda poziţiei din clasament din startul acestui sezon, cele două echipe au loturi destul de apropiate ca valoare potrivit site-ului Transfermarkt. În timp ce Rapid valorează 6.25 milioane de euro, FC Argeş este estimată la 6.69 milioane de euro. Piteştenii au cucerit de două ori trofeul suprem intern al fotbalului românesc, în timp ce giuleştenii se pot mândri de trei ori cu această performanţă, la care se adaugă şi alte 13 Cupe ale României şi trei Supercupe. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele