Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | FC Argeş şi-a prezentat conducerea pentru 2021! Vlădoiu, manager general. Ianovschi şi Prepeliţă, antrenori

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 30 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19836858/2/prezentare-fc-arges.jpg

FC Argeş a apelat la o schimbare radicală cu scopul de a evita retrogradarea în 2021. Ultima clasată în Liga 1 are o nouă conducere administrativă şi un nou staff tehnic. Jean Vlădoiu a fost numit în funcţia de manager general al grupării din Trivale, iar Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă vor antrena echipa.

La finalul turului sezonului regulat din Casa Liga 1, FC Argeş a strâns 11 puncte în 15 meciuri, fiind singura echipă cu doar două victorii. Piteştenii n-au mai câştigat în campionat din 30 octombrie.

Mijlocaşul Andrei Prepelită (35 de ani) a renunţat la cariera de jucător pentru cea de antrenor şi va face echipă cu Mihai Ianovschi, care a pregătit ultima data echipa de ligă secundă CSM Slatina.

În următoarele zile, se va face o evaluare a lotului piteştenilor, urmând să se renunţe la jucătorii care nu au dat satisfacţie în prima parte a sezonului. Noul manager general, Jean Vlădoiu, îşi doreşte 5-6 transferuri care să crească valoarea echipei.

“Este un moment extraordinar pentru mine, se ştie ce înseamnă FC Argeş pentru familia mea. În acelaşi timp este şi un moment extrem de greu. Cred că toţi trebuie să facem în aşa fel încât FC Argeş să îşi regăsească identitatea. Însă în acest moment obiectivul care arde cel mai tare este evitarea retrogradării. Eu şi Andrei Prepeliţă vom face tot ce ţine de noi pentru a scoate cât mai repede echipa din poziţia în care este şi să oferim linişte oamenilor care investesc, cât şi piteştenilor”, a spus Mihai Ianovschi, la conferinţa de presă.

“Sunt onorat să fac parte din acest staff, sper să facem treabă bună împreună şi să scoatem echipa de pe locul actual, pentru că nu este unul care să ne facă cinste. Iar la anul sperăm să avem alte ambiţii şi să nu ne mai gândim la actualul obiectiv. Eu nu am experienţă ca antrenor, doar ca jucător. Am jucat la nivel înalt spun eu, în toate competiţiile. Am fost antrenat de antrenori mari... iar cu ceea ce eu am acumulat, apoi cu experienţa lui Mihăiţă de antrenor... cred eu că ne vom completa foarte bine”, a spus Andrei Prepeliţă.

Primul meci oficial pentru FC Argeş în 2021 este programat pe 14 ianuarie, în deplasare, cu FC Botoşani, în runda cu numărul 16 din Casa Liga 1.

“Sper să eliminăm din mers greşelile care s-au făcut, să aducem jucători de valoare. Iar dacă ei vor pune şi suflet pentru această echipă eu spun că vom reuşi să evităm retrogradarea fără nicio problemă. Chiar nu îmi fac nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Noi nu avem mari probleme, dacă aducem 2-3-4 jucători, maximum 5 este suficient. Nu pot să aduc acum 10 jucători şi toţi să aibă pretenţia să fie titulari”, a declarat Jean Vlădoiu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19836858/1/jean-vladoiu-fcarges-750x430.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele