Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | FC Argeş ţinteşte locul de Conference League! Prepeliţă: "Căutăm să avem o stare de normalitate, să nu facem nuntă la victorie"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20164373/2/prepelita-andrei.png

FC Argeş a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Piteştenii au trei victorii în ultimele patru meciuri şi vizează play-off-ul pentru UEFA Europa Conference League. Antrenorul Andrei Prepeliţă a declarat că încearcă să tempereze entuziasmul jucătorilor, pentru a menţine concentrarea la maximum până la finalul sezonului.

După victoria reuşită de FC Argeş cu FC Voluntari, Chindia şi-a asigurat locul la barajul pentru Conference League. Pentru al doilea loc de baraj favoriţi sunt piteştenii. Mai sunt trei etape de jucat.

În actualul sezon, FRF a schimbat regulamentul pentru a oferi mai mult interes în play-out-ul Ligii 1. Primele două clasate vor juca un baraj pe terenul celei mai bine clasate, iar învingătoarea va juca finala pentru calificarea în UEFA Europa Conference League cu formaţia aflată în play-off pe ultima poziţie eligibilă (3 sau 4).

"N-a fost o victorie simplă. Aşa cum am pierdut cu 4-1 cu Hermannstadt, deşi am controlat meciul, la fel sunt şi meciuri când ne desprindem pe final. Trebuie să stăm bine în teren având avantaj. Cu atacuri rapide am rezolvat meciul, deşi poate scorul e mare, jocul a fost echilibrat.

Nu aveam nevoie de emoţii pe final, nu se ştie ce se întâmplă dacă intri într-o pasă proastă. Am avut o serie foarte bună, băieţii trebuie felicitaţi, tot respectul pentru ei. Nu ne-am bucurat, căutăm să avem o stare de normalitate, să nu facem nuntă la victorie şi înmormântare la înfrângere.

Sunt nişte paşi pe care clubul i-a făcut anul acesta. Am promovat în Liga 1, iar acum ne gândim la barajul acela pentru cupele europene. Vom juca fiecare meci cu seriozitate maximă, respectăm competiţia.

E o luptă în trei pentru titlu. Ca lot, Craiova mi s-a părut că are un loc echilibrat, CFR la fel, iar FCSB are nişte tineri foarte buni, dar au avut probleme cu accidentările. Dar şi celelalte echipe din play-off pun probleme, lupta rămâne deschisă

Nu ştiu ce se va întâmpla cu Malele. Avem nevoie de el în continuare, am comunicat acest lucru conducerii. Mai departe nu intră în atribuţia mea. Din ce ştiu, se fac eforturi ca Malele să rămână la Piteşti, cred că şi pentru el ar fi o opţiune bună", a spus Andrei Prepeliţă.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20164373/1/clasament-arges.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele