Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FC Argeş - U Craiova 1-2. Craiova e "maxima"! A cincea etapă, a cincea victorie pentru olteni, care au trăit periculos finalul de meci

Superliga Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19488088/5/koljic.jpg

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, meci transmis în direct pe Look Plus. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘9 şi Koljic ’15. Pentru FC Argeş a înscris Honciu ’88.

Oltenii au început excelent meciul din Trivale, iar după doar un sfert de oră conduceau deja cu scorul de 2-0. Cicâldău (9) a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă şi tot el i-a oferit o pasă cu călcâiul de toată frumuseţea lui Elvir Koljic, care a lovit năprasnic şi a dublat avantajul Craiovei.

După golul de 2-0, oltenii au scăzut turaţiile şi le-au permis gazdelor să pună în pericol poarta lui Pigliacelli. Malele a avut două ocazii de a reduce din avantaj în prima repriză, cea mai mare fiind în minutul 45, atunci când nu a reuşit să înscrie din patru metri cu poarta goală. Atacantul elveţian de origine angoleză a reuşit să marcheze în startul părţii a doua, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Nistor, Koljic şi Mihăilă au trecut, apoi, rând pe rând, pe lângă golul de 3-0. În loc de 3-0, s-a făcut 2-1, în minutul 88, după ce Honciu a profitat de o nesincronizare între Marius Constantin şi Mihai Bălaşa şi a marcat printre picioarele lui Pigliacelli. Oltenii au trăit periculos finalul meciului, dar au reuşit să nu primească gol şi au obţinut a cincea victorie din tot atâtea posibile în noua ediţie a Ligii 1.

LIVE pe Look Plus: FC Argeş - Craiova 1-2 (Honciu 88 / Cicâldău 9, Koljic 15)

Echipele de start:

FC Argeş (4-2-3-1): Croitoru - Tofan, Leca, Deslandes, Muşat - Prepeliţă, Colli - Grecu, Şerban, Cozma - Malele
Rezerve: Greab, Blejdea, Năstăsie, Gabi Matei, Gabi Deac, Turda, Mirică, Honciu, Mediop NDiaye
Antrenor: Ionuţ Badea

U Craiova (4-3-3): Pigliacelli - Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu - Bic, Nistor, Cicâldău - Ivan, Koljic, Baiaram
Rezerve: Popescu, Papp, Acka, Vătăjelu, Mateiu, Bărbuţ, Screciu, Tudorie, Mihăilă
Antrenor: Cristiano Bergodi

FINAL

Min. 88: GOOOL FC Argeş! În loc de 3-0, se face 2-1. Honciu profită de o nesincronizare între Marius Constantin şi Mihai Bălaşa şi marchează cu un şut puternic printre picioarele lui Pigliacelli.

Min. 86: Valentin Mihăilă trece şi el pe lângă 3-0. Atacantul Craiovei trage peste poartă din 16 metri.

Min. 80: Koljic execută în forţă o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, însă mingea este deviată de zid şi trece pe lângă poartă.

Min. 64: Ocazie Craiova. Dan Nistor trage puternic din afara careului, dar Croitoru reuşeşte să respingă.

Min. 52: Malele reuşeşte în sfârşit să marcheze, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Pauză.

Min. 45: Ratarea etapei în Liga 1! Malele trimite pe lângă, din patru metri, deşi are poarta goală în faţă.

Min. 15: GOOOL Craiova! Elvir Koljic duce scorul la 2-0 cu o bombă din interiorul careului, după o pasă cu călcâiul de toată frumuseţea a lui Cicâldău.

Min. 9: GOOOL Craiova! Cicâldău deschide scorul cu o lovitură de cap imparabilă, din şase metri.

Nu toate lucrurile merg însă bine în Oltenia. Între Bergodi şi conducerea clubului pare că s-a căscat o prăpastie, după eliminarea ruşinoasă din Georgia. „Am jucat aici 11 meciuri şi am câştigat 10 partide. Am făcut 30 de minute proaste cu CFR Cluj şi zicea lumea că sunt prost. Sunt aici de 11 meciuri, am câştigat 10. Am pierdut jumătate de oră, a doua repriză cu Clujul. Am greşit jumătate de oră, dar parcă toată lumea de aici nu e mulţumită. Sunt persoane care vorbesc în continuare. Eu încerc să fac o atmosferă bună cu jucătorii. Eu zic că jucătorii au făcut treabă bună, trebuie să avem şi răbdare. Nu e uşor să ai atâtea victorii la rând. Presiune e normal să fie. Când vor reveni suporterii… e foarte important. 
Normal că acest meci din Georgia ne-a dezamăgit pe toţi. Dinamo Moscova ce face? Şi ei au fost daţi afară de echipa asta. Ştiu că a fost o dezamăgire mare. Aud mereu Georgia, Georgia. Se poate întâmpla. Ce facem? Murim? Mergem înainte cu echipa”, a contraacat italianul.
 
Şi dacă mai era nevoie de o confirmare că atmosfera e tensionată în Bănie, tot el a adăugat: „E ceva aici care nu îmi place deloc. Jucătorii aud lucruri care nu-mi plac din tribune. Dacă ar fi suporteri şi ne-ar înjura aş spune… dar sunt persoane din anturajul echipei.”, a mai spus Bergodi.
 
Paradoxal, deşi e penultima, la FC Argeş nu există astfel de probleme. Cel puţin deocamdată, antrenorul Ionuţ Badea se bucură de susţinerea conducerii, chiar dacă rezultatele sunt foarte slabe în acest debut de sezon. 
 
„Trebuie timp, e de lucru la echipă, Avem şi limite. Jocul nostru a fost lipsit de încredere. S-au pierdut foarte multe pase, semn că nu este omogenitate. Nu am reuşit să fructificăm cele trei şanse avute”, explica Badea sincopele din jocul echipei sale, după meciul pierdut cu FCSB, la Giurgiu.
 
FC Argeş - Universitatea Craiova se joacă vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Plus şi contează pentru etapa a cincea din Casa Liga 1.
 
Echipele probabile:
 
FC Argeş: Croitoru – G. Matei, Turda, M. Leca, Muşat –. A. Prepeliţă,. Colli – G. Deac, Cozma, Mirică – Mediop.
 
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu – Bic, Nistor, Cicâldău – Ivan, Koljic, Baiaram.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele