Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | FC Argeş - UTA 4-1, în play-out-ul Ligii 1. Reuşite fabuloase ale piteştenilor: şut la vinclu, foarfecă şi lob

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20141413/10/rps5468.jpg

FC Argeş a câştigat meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 4-1, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. A fost o partidă spectaculoasă, cu multe goluri frumoase.

FC Argeş a reuşit a doua victorie consecutivă în play-out şi a urcat pe locul 8 în clasament. Pentru UTA este al doilea eşec la rând.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20141413/12/clasament-uta-final.jpg


FC Argeş – UTA Arad 4-1 (Grecu 15', Drăghici 39', Dumitru 88', Malele 90' / Albu 10'), pe Look Sport

  • FC Argeş (4-2-3-1): Greab - Tofan, Maric (Boldor 78'), Turda, Muşat - Meza Colli, Şerban (Ruan 90+1') - Grecu (Honciu 72'), Palic (De Jonghe 72'), Drăghici (Dumitru 72') - Malele.
  • UTA (4-4-2): Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Roger (Rus 64'), Albu, Vorobjovas (Roşu 85'), Rusu (Miculescu 78') – Hora (Buhăcianu 78'), Petre (Bustea 64').

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! 4-1!

Min. 90+1: Schimbare la FC Argeş! A ieşit Şerban, a intrat Ruan.

Min. 90: GOL pentru FC Argeş! 4-1! A înscris Malele, cu un şut din careul mic.

Min. 88: GOL pentru FC Argeş! 3-1! A înscris Cristi Dumitru, cu un lob peste portar. A fost un contraatac devastator al piteştenilor.

Min. 87: Ocazie pentru UTA! Shlyakov a şutat la colţul scurt, dar portarul Greab a intervenit excelent.

Min. 84: Schimbare la UTA! A ieşit Vorobjovas, a intrat Neluţ Roşu.

Min. 79: Înlocuire la FC Argeş: a ieşit Maric, a intrat Boldor.

Min. 78: Dublă schimbare la UTA! Au ieşit Rusu şi Hora, au intrat Miculescu şi Buhăcianu.

Min. 72: Triplă schimbare la FC Argeş! Au ieşit Stephan Drăghici, Antun Palic şi Robert Grecu, au intrat Georgian Honciu, Jimmy De Jonghe şi Cristi Dumitru.

Min. 64: Dublă schimbare la UTA! Au ieşit Adrian Petre şi Roger, au intrat Rus şi Bustea.

Min. 59: Ocazie pentru FC Argeş! Şerban a încercat un şut din voleu de la marginea careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 51: Ocazie mare pentru FC Argeş! Drăghici a încercat să înscrie cu o lovitură de cap, dar portarul Iacob a respins mingea.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 2-1!

Min. 42: Meciul este întrerupt! Doi jucători de la UTA s-au ciocnit la mijlocul terenului, iar medicul a intervenit de urgenţă.

Min. 39: GOL pentru FC Argeş! 2-1! A înscris Drăghici, cu o execuţie din foarfecă! Mingea a fost deviată de către un fundaş înainte de a intra în poartă.

Min. 24: Ocazie mare pentru UTA! Hora a păcălit apărarea adversă şi a şutat de la marginea careului, din poziţie ideală, peste poartă.

Min. 21: Ocazie pentru FC Argeş! Şerban a şutat din afara careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 15: GOL pentru FC Argeş! 1-1! A înscris Robert Grecu, cu un şut la vinclu din colţul careului.

Min. 11: Ocazie mare pentru UTA! Adi Petre a scăpat singur cu portarul în careu, dar n-a reuşit să-l învingă pe Greab, fiind în unghi. Ulterior, mingea a fost respinsă din apropierea liniei porţii.

Min. 10: GOL pentru UTA! 0-1! A înscris Alexandru Albu, cu un şut din voleu, din careu. Adi Petre i-a pasat decisiv lui Albu, cu capul.

Min. 2: Ocazie pentru UTA! Adi Petre a şutat din afara careului, dar mingea a fost deviată în corner de către un fundaş

Min. 1: Ocazie pentru FC Argeş! Drăghici a încercat să reia pe poartă o centrare din stânga, dar n-a ajuns la minge, în careu.

UPDATE 19:00 A început meciul de la Piteşti


FC Argeş şi UTA se înfruntă într-un meci important pentru situaţia la vârf în grupa de play-out. Înaintea meciului de marţi, arădenii sunt pe locul secund şi au 25 de puncte, în timp ce piteştenii sunt cu un loc mai jos şi au doar un punct mai puţin.

Meciul este cu atât mai important cu cât echipa care va câştiga play-out-ul poate spera la un loc în cupele europene. Asta înseamnă o miză în plus pe lângă evitarea retrogradării, dar şi ambiţii mai mari. 

În tur, FC Argeş a câştigat în deplasare, scor 2-1, în timp ce în Trivale a fost remiză, 1-1, în turul campionatului. Un motiv în plus pentru echipa din Vestul României pentru a-şi dori revanşa, mai ales că în ultima rundă a cedat chiar la Arad, 0-1 cu Hermannstadt, un rezultat surprinzător.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20141413/4/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele