Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FC Botoşani câştigă derby-ul ”cenuşăreselor” din play-off cu Academica Clinceni! Erou surprinzător pentru moldoveni

FC Botoșani Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20133251/8/fb-fc-botosani-2.jpg

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Învingătorii au marcat prin Fili, în minutele 39 şi 65.

Pentru Academica a înscris Rusescu, în minutul 56, din penalti.

FC Botoşani: Hankic – Braun, Chindriş, Şeroni, Holzmann – Tîrcoveanu (Meleke 83’), Rodriguez, Erico Papa – Ashkovski (Camara 70’), Caia (Al Mawas 10’), Fili (Keyta 82’). Antrenor: Marius Croitoru.

Academica Clinceni: Ureche – Dobrescu, Gardoş, Patriche, Achim – Cebotaru (Cascini 74’), Moulin (Ventura 64’) – Cr. Tănase (Cordea 45’), Chandarov (Rusescu 46’), Longher (Pashov 64’) – Chunchukov. Antrenor: Marin Dună.

Cartonaşe galbene: Şeroni 79’ / Gardoş 23’, Moulin 32’, Pashov 76’, Ventura 79’.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, Ciprian Florin Danşa – Vlad Baban.

Observator: Sorin Boca.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Academica Clinceni 2-1 (Fili 39, 65 / Rusescu 56) se joacă ACUM, la Look Sport

Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20133251/2/botosani-clinceni.png

Foto: Flashscore

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20133251/3/botosani-clinceni-rezerve.png

Min. 90 + 4: Fluier final! Botoşani se impune cu 2-1 în faţa Academicii.

Min. 65: GOL FC Botoşani! Fili reuşeşte dubla şi o readuce pe Botoşani în avantaj. Este al 6-lea gol pentru Fili în acest sezon din Casa Liga 1. 

Min. 56: GOL Academica Clinceni! Raul Rusescu egalează din penalty, deşi Hankic a ghicit colţul. Scorul este 1-1.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză Botoşani conduce Academica cu 1-0. 

Min. 39: GOL FC Botoşani! Fili deschide scorul şi îl învinge pe Ureche cu un şut plasat la colţul lung. Botoşani conduce Academica Clinceni cu 1-0. 

Min. 1: A început meciul!


FC Botoşani – Academica Clinceni, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, este transmis de către Look Sport sâmbătă, începând cu ora 19:15. Golurile, ratările sau deciziile controversate ale arbitrilor vor fi redate live video pe site-ul www.looksport.ro.

Se anunţă un meci interesant, între două echipe care au şanse reale de a prinde locul 4 din clasament, la concurenţă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Dacă Universitatea Craiova va câştiga Cupa României şi va termina pe unul dintre locurile 1-3, atunci locul 4 din play-off va juca meciul de baraj pentru Conference League cu una dintre ocupantele locurilor 7 şi 8 din play-out, în funcţie de rezultatul meciului de baraj dintre acestea.

Pe lângă miza europeană, este interesant de urmărit şi duelul tactic dintre cei doi antrenori renumiţi pentru două viziuni de joc diferite. În timp ce Marius Croitoru este cunoscut ca un adept al fotbalului ofensiv, spectaculos, Ilie Poenaru s-a făcut remarcat prin organizarea foarte bună pe care a arătat-o Academica în sezonul regular.  

În meciul tur, FC Botoşani – Academica Clinceni s-a terminat 0-0, în timp ce în returul sezonului regular Academica s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. Precedentele întâlniri de când ambele echipe joacă în primul eşalon s-au terminat la egalitate sau cu victoria Academicii Clinceni în Cupa României. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele