Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | FC Botoşani – CFR Cluj 1-0. Revenire cu ghinion pentru Dan Petrescu! Campioana a suferit primul eşec din acest sezon

Superliga Publicat pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20389133/5/fc-botosani-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a opta din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport + şi www.primaplay.ro. A fost prima partidă pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a CFR-ului, după revenirea la Cluj. Campioana ultimelor patru sezoane a suferit primul eşec din acest campionat.

A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe au ratat ocazii imense. În minutul 53, Petkovski a încercat un lob peste Bălgrădean, dar portarul CFR-ului a fost atent şi agil.

În minutul 56, Debeljuh n-a reuşit să profite de eroarea lui Braun, care a pasat greşit către portar. Atacantul CFR-ului nu l-a putut învinge pe Pap din centrul careului, spre disperarea lui Dan Petrescu.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 72. Herve Kage a reuşit o lovitură de cap din centrul careului. A fost centrarea perfectă a lui Ongenda, din banda stângă. Este primul gol al congolezului Kage (32 de ani) în Liga 1.

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii 1, cu 21 puncte. FC Botoşani a urcat pe locul 3, cu 17 puncte.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar FC Botoşani merge la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Înaintea partidei din Liga 1, CFR Cluj va juca joi în grupele UEFA Europa Conference League, în Cehia, cu Jablonec, de la ora 22:00.


FC Botoşani - CFR Cluj 1-0 (Kage 72'), pe Look Sport+

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Edjouma, Papa (cpt) (Florescu 50') - Kage (Jaja 79'), Ongenda (Fili 87'), Petkovski (Dawa 88') – Sila.
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Cestor, Burcă, Camora (cpt) – Boateng (Păun 61'), Culio, (Bordeianu 46') Sigurjonsson (Costache 46') – Deac, Debeljuh, Petrila.

Rezerve neutilizate:

FC Botoşani: Contra - Tîrcoveanu, Croitoru Jr., Mateus, Roman. Antrenor: Marius Croitoru.

CFR Cluj: Hindrich – Bouhenna, Ciobotariu, Chipciu, Rusu, Gîdea. Antrenor: Dan Petrescu.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20389133/6/clasament-cfr.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Victorie la limită pentru gazde!

Min. 82: Ocazie pentru CFR Cluj! Bordeianu a şutat în forţă de la 20 de metri de poartă, dar Pap a respins mingea de lângă rădăcina barei. La faza imediat următoare, CFR Cluj a cerut un fault, pentru o intervenţie a portarului Pap asupra lui Debeljuh, la marginea careului.

Min. 72: GOL pentru FC Botoşani! A înscris Herve Kage, cu o lovitură de cap din centrul careului. A fost centrarea perfectă a lui Ongenda, din banda stângă. Este primul gol al congolezului Kage (32 de ani) în Liga 1.

Min. 56: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Braun a pasat greşit înapoi, către portar, iar Debeljuh a interceptat balonul, dar n-a reuşit să-l învingă pe Pap, din centrul careului.

Min. 53: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Ongenda a pasat excelent către Sila, dar mingea a fost degajată din centrul careului de către Burcă. Mingea a ajuns la Petkovski, care a încercat un lob peste Bălgrădean, dar portarul CFR-ului a fost atent.

Min. 50: Schimbare la FC Botoşani! Căpitanul Enriko Papa s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Eduard Florescu.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieşit Culio, a intrat Bordeianu.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 

Min. 32: Ocazie pentru FC Botoşani! Kage a şutat cu stângul de la marginea careului, iar mingea a trecut pe lângă vinclul porţii.

Min. 27: Culio trebuia eliminat, pentru un fault inexplicabil la marginea careului CFR-ului. Mijlocaşul argentinian l-a lovit peste picior pe Ongenda, fără nicio legătură cu mingea, care era în marginea terenului. Fotbalistul gazdelor primeşte îngrijiri medicale, iar Culio a scăpat fără sancţiune, întrucât arbitrii n-au văzut faza. Radu Petrescu este arbitru de centru.

Min. 21: Ocazie pentru CFR Cluj! În urma unui corner, Cestor a încercat o execuţie acrobatică.

Min. 13: Ocazie pentru FC Botoşani! Ţigănaşu a şutat din voleu din afara careului, iar mingea s-a dus milimetric peste bara transversală.

UPDATE 21:00 A început meciul de la Botoşani! 

UPDATE 20:10 Argentinianul Emmanuel Culio este titular după revenirea la CFR Cluj! Mijlocaşul în vârstă de 38 de ani a mai jucat pentru CFR Cluj în perioadele 2007-2011 şi 2017-2020.

Totodată, mijlocaşul ghanez Nana Boateng (27 de ani) debutează pentru CFR Cluj, după transferul de la echipa finlandeză KuPS.


CFR Cluj e imbatabilă până acum, având şapte victorii din şapte posibile şi un golaveraj de invidiat, de 13 goluri marcate şi numai patru primite. În plus, lucrurile s-au calmat la campioana României, care l-a redus la echipă pe Dan Petrescu.

FC Botoşani are un start în nota ultimilor ani, fiind pe locul 4 acum, cu 14 puncte, după patru victorii, două egaluri şi un eşec. Singura înfrângere a fost înregistrat în partida cu Rapid, 0-2.

Ultimul meci direct dintre FC Botoşani şi CFR Cluj a avut loc în Moldova, în play-off-ul sezonului trecut, iar ardelenii s-au impus cu 1-0. A fost chiar meciul care a adus un nou titlu CFR-ului.

Chipciu rămâne la CFR

Giovanni Becali, impresarul lui Alexandru Chipiciu, a reacţionat după ce LPF a anunţat că fotbalistul său şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Impresarul a explicat că tot ce s-a întâmplat este doar o formalitate birocratică pentru ca CFR să îl poată trece pe Chipciu pe lista UEFA pentru grupele din Conference League.

”Dacă ar fi reziliat aş fi ştiut şi eu. E doar o chestie foarte simplă cu vechiul contract. Nefiind pe listă, nu putea fi trecut pe listă. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea cu restanţe şi cu ce mai are de primit ca să poată să fie trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

Când se întrerupe un contract, se depune altul, e normal, ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, doar făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă.”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele