Ultima oră
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic

VIDEO | FC Botoşani continuă lupta pentru calificarea în play-off. Trupa lui Croitoru a învins Hermannstadt la limită

Superliga Publicat pe 31 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19939723/1/afc-hermannstadt-fc-botosani-15.jpg

FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a 20-a din Casa Liga 1.

  • 1-0, min. 18: Al Mawas a marcat cu capul după o centrare din corner, de pe partea dreaptă, a lui Roman şi după ce balonul a fost prelungit de Enriko Papa.

Au evoluat următoarele echipe:

Botoşani: Hankic - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ongenda (Florescu '66) - Fili (Camara '58), Al Mawas (Târcoveanu '69), M. Roman. Antrenor Marius Croitoru;

Hermannstadt: Figueiredo - Măţel, O. Viera, Matricardi, Opruţ - Buzan (Jo Santos '29), Dâlbea (Romario Pires '46), Addae (Aralica '79) - P. Petrescu (Alhassan '54), Karanovici (Bagarici '46), David Mayoral. Antrenor Liviu Ciobotariu.


FC Botoşani - FC Hermannstadt 1-0 (Al Mawas 18) 

  • FC Botoşani: Hankic - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu - Fili, J. Rodriguez, Papa, Ongenda - M. Roman, Al Mawas
    Rezerve: Pap, Camara, Plămadă, Holzmann, Tarsa, Toutouh, Florescu, Tîrcoveanu, Ashkovski
    Antrenor: Marius Croitoru
  • FC Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Viera, Matricardi, Opruţ - Addae, Dâlbea - Buzan, Mayoral , Petrescu - Karanovic
    Rezerve: Pop, Pires, Sîntean, Vodă, Issah, Baba, Jo Santos, Bagaric, Aralica
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90: Final de meci 

Min. 75: FC Botoşani joacă la trecerea timpului. Moldovenii ţin de balon şi aşteaptă finalul partidei.

Min. 55: Hermannstadt nu reuşeşte mare lucru nici în repriza a doua. Nu are soluţii.

Min. 46: Se reia partea a doua. 

Min. 45: Echipa lui Croitoru termină primele 45 de minute în avantaj. 

Min. 30: FC Botoşani controlează jocul şi după deschierea scorului. Moldovenii mai au o şansă bună de a marca prin Roman, dar acesta îl ia la ţintă pe portarul Cristiano. 

Min. 18: GOOOL FC Botoşani! Al Mawas deschide scorul. E la al doilea meci în care marchează în Casa Liga 1 şi la al doilea consecutiv. Reuşita vine cu capul, în urma unui corner, după o greşeală colectivă a echipei din Sibiu.

Min. 12: FC Botoşani e la controlul jocului, dar suprafaţa pune probleme importante. Jucătorii îşi ţin cu greu echilibrul, iar balonul e destul de greu de controlat.

Min. 1: Începe meciul! Terenul din Moldova e acoperit cu un strat destul de important de zăpadă 


Botoşani - Hermannstadt se joacă duminică, de la 12:00, la Look Sport. Ambele echipe au o miză uriaşă

Moldovenii aflaţi pe locul şapte în primul eşalon, cu 24 de puncte, au nevoie neapărat de o victorie pentru a se menţine în cursa pentru play-off cu Chindia Târgovişte (locul 6, 28 de puncte) şi cu Academica Clinceni (locul 5, 30 de puncte).

Nici sibienii nu îşi permit să mai facă un nou pas greşit, doar că ei sunt înscrişi pentru moment în lupta pentru evitarea retrogradării. Hermannstadt este penultima clasată în Casa Liga 1, cu doar 17 puncte, iar dacă Poli Iaşi produce surpriza şi câştigă sâmbătă seară cu lidera FCSB, elevii lui Liviu Ciobotariu riscă să rămână ”lanterna roşie” a campionatului la finalul rundei 20, în cazul unei înfrângeri la Botoşani.

Partida are toate incredientele necesare pentru a fi una intensă şi plăcută spectatorilor care urmăresc cu interes duelurile din fotbalul românesc.

În tur, Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 în faţa Botoşaniului. În cele şapte meciuri dintre cele două echipe, moldovenii au câştigat de cinci ori, sibienii o singură dată, iar o partidă s-a terminat la egalitate. În niciunul dintre precedentele dueluri dintre cele două formaţii nu au fost înscrise mai mult de trei goluri, lucru care arată posibilitatea unui meci echilibrat duminică.

Echipe probabile:

  • FC Botoşani: Hankic - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu- Rodriguez, Papa, Florescu- Onghenda, Al Mawas, Roman
  • Antrenor: Marius Croitoru
  • FC Hermannstadt: Cristiano - Scarlatache, Vieira, Stoica, Petrescu – Addae, Dâlbea, Issah, Opruţ – Mayoral, Sântean
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele