Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | FC Botoşani, echipa momentului în Liga 1! Botoşani - Gaz Metan Mediaş 2-1. Patru victorii consecutive pentru moldoveni, care sunt pe locul 4

Superliga Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19972289/8/botosani-gaz-captura.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa a 23-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Echipa antrenată de către Marius Croitoru îşi consolidează poziţia în zona play-off-ului.

FC Botoşani are patru victorii consecutive, fiind echipa momentului în Liga 1.

Pe un teren acoperit cu zăpadă, niciuna dintre echipa n-a reuşit să înscrie în prima repriză. Totuşi, FC Botoşani a avut un gol anulat şi a cerut două penalty-uri. Şi Gaz Metan Mediaş a avut două faze de penalty.

În primele minute din repriza a doua, FC Botoşani a primit un penalty, după un henţ al lui Velisar. Keyta a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 50.

În minutul 68, Gaz Metan Mediaş a egalat prin fundaşul Yuri, cu o lovitură de cap, după o centrare din banda stângă.

Bucuria oaspeţilor a durat mai puţin de un minut, în condiţiile în care Al Mawas a depăşit în viteză doi fundaşi şi a şutat spre colţul lung.

FC Botoşani a urcat pe locul 4 în Liga 1, cel puţin până la meciul restant dintre FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe (16 februarie). Gaz Metan Mediaş rămâne departe de zona play-off-ului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19972289/20/clasament-botosani.jpg


  • Botoşani: Hankic – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa – Ongenda (Plămadă 86'), Caia (M. Roman 10') (Toutouh 86'), Al Mawas (Fili 86') – Keyta (Florescu 90+3').
  • Mediaş: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Alceus (Ze Manuel 74'), Junior – Chamed, Deaconu (Horşia 85'), Valente (Romeo 85') - Niţu (Sarr 25').

Min. 90+3: Schimbare la FC Botoşani! Iese Keyta, intră Florescu.

Min. 90+1: Ocazie imensă pentru Gaz Metan! După o lovitură liberă, Yuri şi Baco s-au încurcat reciproc la şase metri de poartă. Baco a şutat pe lângă poartă.

Min. 90: Cartonaş galben pentru Şeroni (FC Botoşani)!

Min. 86: Triplă înlocuire la FC Botoşani! Au ieşit Ongenda, Roman şi Al Mawas, au intrat Toutouh, Plămadă şi Fili.

Min. 85: Dublă schimbare la Gaz Metan! Au ieşit Valente şi Deaconu, au intrat Horşia şi Romeo.

Min. 82: Ocazie pentru FC Botoşani! Mihai Roman a scăpat spre poartă, fiind în duel cu fundaşul Yuri. Experimentatul mijlocaş a reuşit să şuteze pe poartă, dar Pleşca a respins mingea.

Min. 74: Schimbare la Gaz Metan Mediaş! A ieşit Alceus, a intart Ze Manuel.

Min. 75: Încă o decizie controversată a arbitrului Rusandu! Alceus (Gaz Metan) trebuia să primească al doilea cartonaş galben, pentru un fault din spate.

Min. 69: GOL pentru FC Botoşani! 2-1! A înscris atacantul Al Mawas, după ce a depăşit doi fundaşi şi a şutat spre colţul lung! Bucuria oaspeţilor a durat mai puţin de un minut!

Min. 68: GOL pentru Gaz Metan Mediaş! 1-1! A marcat fundaşul Yuri, cu o lovitură de cap, după o centrare din partea stângă.

Min. 62: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! În urma unui corner, Baco a trimis mingea cu capul către poartă, din câţiva metri. Execuţia a fost slabă, iar portarul Hankic a reţinut mingea.

Min. 57: Cartonaş galben pentru Ţigănaşu (FC Botoşani)!

Min. 54: Ocazie pentru Gaz Metan! Sarr a reuşit o execuţie din foarfecă! Mingea s-a dus pe centrul porţii, fără emoţii pentru Hankic. 

Min. 49: GOL pentru FC Botoşani! 1-0! A înscris Keyta de la 11 metri.

Min. 48: Penalty pentru FC Botoşani! Velisar a atins mingea cu mâna, după şutul lui Papa. Fundaşul medieşenilor a primit cartonaşul galben.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 45+1: Gol anulat pentru FC Botoşani! Al Mawas a trimis mingea în poartă, după un contraatac, dar a fost semnalizat în ofsaid. Pe reluare s-a putut observa că a fost o decizie la limită.

Min. 45: Cartonaş galben pentru Rodriguez (FC Botoşani)!

Min. 41: Gaz Metan Mediaş a cerut penalty! A fost un contact între Ongenda şi Alceus.

Min. 36: FC Botoşani a cerut penalty! Butean l-a împiedicat pe Roman în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Mai mult, Mihai Roman a primit cartonaşul galben pentru proteste!

Min. 27: Ocazie mare pentru FC Botoşani! După o gafă în apărarea oaspeţilor, Keyta i-a trimis mingea în careu lui Ongenda, care a şutat din prima, dar portarul Pleşca a intervenit excelent.

Min. 25: Schimbare la Gaz Metan! Iese Niţu, intră Sarr.

Min. 24: Ocazie pentru FC Botoşani! Rodriguez a şutat de la marginea careului, dar mingea a fost deviată de către un fundaş şi s-a dus pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie pentru FC Botoşani! Braun a preluat mingea în careu şi a şutat cu piciorul stâng, pe lângă poartă.

Min. 13: Ocazie mare pentru Gaz Metan Mediaş! Valente i-a pasat excelent lui Niţu, care era singur cu portarul, dar a preluat mingea greşit. Portarul Hankic a ieşit foarte bine şi a reţinut balonul.

Min. 12: Ocazie pentru FC Botoşani! În urma unui corner, Şeroni a trimis mingea spre poartă, dar a fost blocat în 6 metri. Gazdele au cerut penalty, pentru un henţ al lui Baco.

Min. 10: Schimbare la FC Botoşani! A ieşit Caia, a intrat Mihai Roman.

Min. 9: Cartonaş galben pentru Alceus (Gaz Metan)!

Min. 4: Gaz Metan Mediaş a cerut penalty! Deaconu a căzut în careu după un contact cu Braun. La prima vedere, pare o decizie corectă a arbitrului Rusandu, care a lăsat jocul să continue.

UPDATE 17:30 A început meciul de la Botoşani! Terenul este acoperit cu zăpadă!

UPDATE 16:20 Iată echipele de start:

Botoşani: Hankic – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa – Ongenda, Caia, Al Mawas – Keyta.

Mediaş: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Alceus, Junior – Chamed, Deaconu, Valente, Niţu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19972289/2/echipe-botosani-gaz.jpg


FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş, ora 17:30, în direct pe Look Sport

Ultima zi a etapei XXIII din Casa Liga 1 debutează în Moldova, cu confruntarea dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Partida se va putea urmări în direct pe Look Sport+. Starea gazonului ar putea fi un impediment major, datorită gerului şi căderilor semnificative de zăpadă care au afectat Botoşaniul în ultimele zile.

Ambele echipei stau bine în clasament şi au ambiţii de play-off, cei de la Botoşani ocupă în prezent locul 5, iar în cazul unui succes ar putea avansa o poziţie şi ar trece astfel peste Sepsi. De cealaltă parte, ardelenii stau şi ei bine, fiind pe locul 8, la 5 puncte de ocupanta locului 6, Academica Clinceni.

Pentru Mihai Teja este vital un succes în faţa lui Marius Croitoru pentru a duce echipa pe un loc de play-off.

Eşecuri dureroase în Cupă

Ambele formaţii au fost eliminate din Cupa României. Cei de la Mediaş au ieşit primii, după un eşec cu divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, de cealaltă parte, Botoşaniul a fost învins în ”optimi” pe un ger năpraznic de Universitatea Craiova. Partida s-a jucat la o temperatură de -21 de grade, terenul fiind în prima parte acoperit în totalitate de zăpadă.

La finele partidei, Marius Croitoru a lansat un atac dur la adresa centralului Marcel Bîrsan, care nu a acordat echipei sale un penalty clar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele