Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

VIDEO | FC Botoşani – FC Argeş 0-1. Oaspeţii obţin prima victorie în deplasare, la singura lor ocazie din repriza secundă

Superliga Publicat pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19886553/2/rps8442-1.jpg

Mihai Ianovschi a avut un debut perfect în Casa Liga 1. FC Argeş a obţinut o victorie nesperată pe terenul celor de la FC Botoşani, cu scorul de 1-0. Unicul gol a venit în minutul 90+2 şi a fost semnat de Deslandes, aflat la prima reuşită în Casa Liga 1.

Prima repriză nu a fost prea generoasă în ocazii, Mediop şi Al Malawi au ratat câte o şansă bună pentru fiecare echipă. Actul secund a curs într-o singură direcţie, moldovenii au forţat şi au ratat mai multe şanse, dar Greab a fost la post.

Cea mai mare şansă a avut-o Chindriş, fundaşul dorit de FCSB de mai bine de un an, acesta nu a marcat cu poarta goală, execuţia sa fiind plasată mult peste poartă. Unicul gol a venit în prelungiri, Oaspeţii dau lovitură, după o lovitură liberă de la marginea careului. Hankic nu poate prinde şi respinge în piciorul lui Deslandes. FC Argeş înscrie la prima ocazie în repriza a doua.

Este prima victorie în deplasare pentru piteştenii, care acumulează 14 puncte, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

-------------------------------

FC BOTOŞANI - FC ARGEŞ 0-1 (Deslandes 90+2)

ECHIPELE DE START

FC Botoşani: Hankici – Braun, Haruţ, Chindriş, Holzmann – Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh, Târcoveanu

Rezerve: Pap, Şeroni, Ţigănaşu, Patache, D. Croitoru, M. Roman I, Fili, V. Fernandez, Papa
Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Drăghici, Maes, C. Dumitru – Mediop
Rezerve: Micle, Şerbănică,  Turda, Leca, Năstăsie, Honciu, Prepeliţă, C. Barbu, Al. Popa
Antrenor: Mihai Ianovschi

Minutul 90+2: GOL FC Argeş! Oaspeţii dau lovitură, după o lovitură liberă de la marginea careului. Hankic nu poate prinde şi respinge în piciorul lui Deslandes. FC Argeş înscrie la prima ocazie în repriza a doua.

Minutul 84: Pericol din nou la poarta piteştenilor, după un corner. Mingea este respinsă cu greu, după ce s-a scurs în careu. Gazdele cer penalty, la un presupus henţ al lui Drăghici.

Minutul 75: Roman pătrunde în careu şi trimite o pasă pe jos în centrul careului, Papa trimite din cădere slab în braţele lui Greab. Fotbalistul celor de la Botoşani a cerut penalty, acuzând că a fost împins de Trifan.

Minutul 59: Cea mai mare ocazie a celei de a doua reprize! Ongenda execută un corner, Greab iese eronat şi atinge balonul uşor, în loc să îl respingă. Chindriş este atent la fază, dar şutul acestui trece mult peste bară, deşi era cu poarta goală.

Minutul 55: Ongenda trage de la 30 de metri în forţă. Greab respinge cu emoţii în corner, mingea lovind pământul chiar înainte de a o respinge.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu o ocazie a celor de la FC Botoşani. Al Mawas trage dintr-o poziţie bună, dar Greab prinde fără prea mari probleme.

Minutul 45: Gazdele sunt aproape de a deschide scorul înainte de pauză. Andrei Tîrcoveanu şutează puţin pe lângă poarta lui Greab, după ce s-a desprins dintre fundaşii adverşi.

Minutul 23: Replica moldovenilor vine rapid.  Al-Mawas ratează din trei metri, singur cu Greab. Sirianul a trimis slab, execuţia sa fiind respinsă în corner.

Minutul 22: Mediop trece lejer prin defensiva adversă şi pasează printre picioarele lui Chindriş şa Drăghici. Mijlocaşul trage cu latul mult peste poartă, din poziţie de singur cu portarul

Minutul 15: Niciuna din echipe nu reuşeşte să creeze pericol, jucătorii par deconectaţi de la partidă.

Minutul 1: A început partida de la Botoşani!

-----------------------------------------

FC Botoşani – FC Argeş se joacă joi, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului din etapa a 16-a, din Casa Liga 1, se vor regăsi pe site-ul www.looksport.ro.

FC Botoşani – FC Argeş, de la ora 17:00, live la Look Sport. Moldovenii înfruntă ”lanterna roşie” în cursa pentru play-off

Cele două formaţii au obiective total diferite pentru acest sezon. În timp ce Botoşani trage la un loc de play-off, Argeş urmăreşte clar doar să scape de retrogradare. ”Alb-violeţii” formează în acest moment cea mai slabă echipă din Casa Liga 1, cu doar 11 puncte din 15 meciuri, provenite din două victorii, cinci egaluri, la care se adaugă şi alte opt înfrângeri, şi un golaveraj de 14 la 24.

Botoşani însă are şanse reale să prindă un loc de play-off, la fel ca în stagiunea precedentă, chiar dacă se clasează doar pe 10, iar 6 este ultima poziţie care duce în ”elita” primului eşalon. Elevii lui Marius Croitoru au strâns 18 puncte în 15 etape, au un golaveraj de 21-22, rezultat din patru victorii, şase egaluri şi cinci înfrângeri. În acest moment, moldovenii se află la trei puncte de ocupanta locului 6, Chindia Târgovişte, care are un meci mai mult, şi la două puncte de poziţia a şaptea, deţinută de Viitorul Constanţa, care are acelaşi număr de partide disputate.

În tur, în primul meci al celor două echipe din campionatul curent, FC Argeş – FC Botoşani s-a terminat 2-3.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele