Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

VIDEO ǀ FC Botoşani – FC 'U' Craiova 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90! Echipa lui Mutu e fără victorie în ultimele 6 meciuri

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Echipa pregătită de către Marius Croitoru a egalat în minutul 90 şi putea să dea lovitura de graţie în prelungiri, dar portarul Robert Popa a făcut un meci remarcabil pentru oaspeţi.

FC Botoşani a ratat mai multe ocazii clare de gol şi putea să primească un penalty în minutul 72. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru gazde.

FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, la trei puncte de CFR Cluj. FC U Craiova este fără victorie în ultimele 6 meciuri.


FC Botoşani – FC 'U' Craiova 1-1 (Dawa 90' / Sidibe 60'), pe Look Sport şi primaplay.ro

  • Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu – Florescu (Tîrcoveanu 46'), Edjouma, Ongenda (cpt) – Jaja (Mateus Santos 61'), Sila, Kage (Roman 66').
  • FC U Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu (cpt), Van Durmen – Sidibe (Bauza 66'), Bălan, Ondaan (Raicea 59') (Pop 74').

Rezerve neutilizate:

Botoşani: Contra – Patache, Remacle, Fili, D. Croitoru, Petkovski. Antrenor: Marius Croitoru.

FC U Craiova: Mogoşanu – Gajic, Paramatti, Blidar, Compagno, Buşu. Antrenor: Adrian Mutu.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20404011/13/clasament-botosani.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 90+2: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Roman a centrat în careu, iar Racoviţan a trimis mingea cu capul către poartă. Popa a avut o intervenţie excelentă şi a respins mingea în corner.

Min. 90: GOL pentru FC Botoşani! 1-1! A înscris Dawa, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Braun din banda dreaptă.

Min. 74: Raicea, introdus pe teren mai devreme, s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Pop.

Min. 73: Ocazie pentru FC Botoşani! Roman a şutat din careu, în diagonală, dar portarul Popa a reţinut mingea.

Min. 72: FC Botoşani putea să primească un penalty! Diallo a avut o intervenţie imprudentă şi l-a lovit cu piciorul în cap pe Roman.

Min. 71: Ocazie pentru FC U Craiova! Raicea a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat doi adversari şi a încercat să trimită mingea printre picioarele portarului, dar Pap a fost atent.

Min. 67: Schimbare la FC U Craiova! Sidibe a suferit o accidentare musculară şi a fost înlocuit cu Bauza.

Min. 60: GOL pentru FC U Craiova! 0-1! A înscris Sidibe, cu un şut la vinclu, din careu, cu piciorul stâng.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la FC Botoşani: a ieşit Florescu, a intrat Tîrcoveanu.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 34: FC Botoşani a cerut penalty! Sidibe l-a împins pe Ţigănaşu în careu, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue.

Min. 29: Ocazie pentru FC Botoşani! Florescu a şutat în forţă de la 20 de metri, iar portarul Popa a respins mingea în corner.

Min. 26: Ocazie pentru FC U Craiova! Van Durmen a centrat din banda stângă pentru Bălan, care a trimis o lovitură de cap din centrul careului. Mingea a fost parată de către Pap.

Min. 23: Ocazie pentru FC Botoşani! Jaja l-a driblat senzaţional pe Negru, în marginea careului, apoi a şutat slab la colţul scurt.

Min. 17: Ocazie pentru FC Botoşani! După o eroare imensă în apărarea oaspeţilor, Ongenda a încercat o finalizare spectaculoasă, cu exteriorul, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie imensă pentru FC Botoşani! Sila a scăpat singur cu portarul, dar şutul său modest a fost parat de către Popa.

Min. 13: Ocazie pentru FC Botoşani! Florescu a şutat de la 20 de metri de poartă, iar Popa a respins mingea în lateral.

Min. 12: Ocazie pentru FC U Craiova! Şutul lui Albu a fost blocat, apoi mingea a ajuns la Van Durmen în centrul careului, dar şutul belgianului a fost modest, pe centrul porţii.

Min. 9: Bogdan Racoviţan (FC Botoşani) a primit cartonaşul galben.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele