Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, 1-1. Eurogolul lui Răzvan Grădinaru lăsă Botoşaniul pe loc de play-out

FC Botoșani Publicat pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19740216/1/rps2314-1.jpg

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Voluntari, în etapa a 15-a, ultima rundă a turului şi a anului, în Casa Liga 1.

Au marcat: Keyta 50' (p) / Grădinaru 74'. 

 

FC Botoşani - FC Voluntari 1-1 (Keyta 51 / Grădinaru 75), live pe Look Sport

  • FC Botoşani: Hankic - Patache, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Haruţ, Florescu, Papa - Tîrcoveanu, Al Mawas, Keyta
  • Rezerve: Pap, Plămadă, Braun, Camara, Târşa, D. Croitoru, Ashkovski, Fili, Toutouh
  • Antrenor: Marius Croitoru
     
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Cr. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad - Miranda, Borţoneanu, De Lucas - Ad. Popa, Betancor, Mailat
  • Rezerve: Lavin, Kocic, Buliga, Grădinaru, Fonseca, Al. Ilie, Da Veiga, Al. Stoica
  • Antenor: Mihai Teja

Min. 90 + 4: Istvan Kovacs fluieră finalul meciului. Botoşani - Voluntari se termină 1-1.  

Min. 75: GOOOOL FC Voluntari! Răzvan Grădinaru aduce egalarea pentru ilfoveni cu un şut absolut superb de la aproape 30 de metri. Portarul Hankic nu a putut face absolut nimic, în ciuda plonjonului său spectaculos. 

Min. 51: GOOOOL FC Botoşani! Keyta deschide scorul transformând fără emoţii o lovitură de pedeapsă obţinută de Tîrcoveanu. Keyta ajunge la nouă goluri în Casa Liga 1 şi îl egalează în topul golgheterilor pe Florin Tănase şi se apropie la trei reuşite de Dennis Man. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Arbitrul fluieră finalul primei reprize! 

Min. 45: Florescu (FC Botoşani) are o acţiune frumoasă în careul advers, însă nu îl poate învinge la colţul scurt pe Rîmniceanu, care este atent. 

Min. 40: Imediat vine replica Botoşaniului! Tîrcoveanu şutează la colţul scurt, cu efect, însă în plasa exterioară a porţii Voluntariului.

Min. 39: A treia mare şansă de gol pentru Jefte Betancor, de la Voluntari! Adi Popa îl pune la grea încercare pe Hankic, care respinge defectuos un şutul cu pământul în faţă, însă vârful ilfovenilor şutează dezamăgitor pe lângă poartă. 

Min. 29: Botoşani are şi ea o acţiune interesantă. Keyta reia cu capul pe lângă poartă centrarea venită din partea dreaptă, centrare ce îi aparţine lui Patache. 

Min. 7: Jefte Betancor este găsit încă o dată de o pasă a colegilor, de data aceasta a lui De Lucas, însă acestuia îi este furat balonul de la picior chiar de către portarul Botoşaniului, Hankic. Voluntari domină clar începutul meciului.  

Min. 3: Adi Popa îl găseşte foarte bine pe Jefte Betancor cu o pasă filtrantă, dar acesta trage puţin pe lângă poartă la colţul lung. 

Min. 1: A început meciul!

Partida dintre FC Botoşani şi FC Voluntari, din etapa a 15-a din Casa Liga 1, va fi transmisă în direct de către Look Sport, duminică, de la ora 16:30.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele