Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 4-0. Măcel în derby-ul Moldovei

Superliga Publicat pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

 

FC Botoşani s-a impus categoric în derby-ul Moldovei, 4-0 cu Poli Iaşi, la capătul unui meci presărat cu multe faze controversate.

Gazdele au început mai bine, dar Câmpan, Roman şi Ofosu au ratat ocaziile primei reprize. Ieşenii au răspuns prin Cristea şi atacantul cu nume de star, Platini, la aceeaşi fază, în minutul 26, însă fără niciun efect asupra tabelei.

Repriza secundă  a fost mult mai bogată în evenimente şi a adus şi golurile. Mai întâi, oaspeţii au rămas în inferioritate, în minutul 54, după ce Iriondo a văzut al doilea cartonaş galben în urma unui fault asupra lui Babunski.

Botoşaniul a profitat, iar un sfert de oră mai târziu, în minutul 67, a reuşit să marcheze. Keyta a combinat cu Ofosu, iar primul dintre ei a trimis în plasă, de la 10-11 metri. Oaspeţii au protestat vehement şi au avut dreptate: reluările au arătat că Ofosu se afla într-un ofsaid evident. Centralul Marcel Bârsan a validat însă reuşita lui Keyta. 

Cinci minute mai târziu, raportul numeric din teren s-a echilibrat, după ce Rodriguez a fost eliminat. Chiar şi aşa, în plină dominare ieşeană, echipa pregătită de Marius Croitoru a lovit din nou. Mai întâi, Dugandzic a făcut 2-0, în minutul 83, iar după numai un minut a fost rândul lui Ofosu, autorul pasei de la primul gol, să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Cu două minute înainte de final, acelaşi Dugandzic a reuşit „dubla”, ducând scorul la 4-0, o diferenţă mult prea mare faţă de raportul forţelor din teren. A fost şi ultimul gol al partidei, care s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor.

După aces succes, Botoşaniul face 6 puncte din tot atâtea posibile după primele două etape şi urcă pe primul loc în clasamentul provizoriu. „Măcelăriţi”, ieşenii se află acum pe locul 7, cu 3 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele