Ultima oră
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO

VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-2, pe Look Sport+. Oaspeţii au dat lovitura pe final de meci şi continuă seria de vis

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20367121/26/fc-botosani-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-22-08-2021.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a şasea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Nou-promovata Rapid rămâne neînvinsă şi fără gol primit.
A fost un meci echilibrat la Botoşani, cu ocazii de ambele părţi. ‘Alb-vişiniii’ au făcut diferenţa pe final, prin rezervele Bnou Marzouk şi Alami.
Este primul eşec din acest sezon pentru FC Botoşani, în timp ce Rapid are trei victorii consecutive.
Oaspeţii au fost susţinuţi de câteva mii de fani la acest meci.

FC Botoşani - Rapid 0-2 (Bnou Marzouk 84', Alami 90+2'), pe Look Sport+

  • Botoşani (4-3-3): Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni (Chindriş 46'), Ţigănaşu – Papa (cpt), Ongenda, Florescu (Tîrcoveanu 86') – Fili (Petkovski 60'), Barbosa Santos (Kage 77'), Roman (Jaja 60').
  • Rapid (4-3-1-2): Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru (cpt), D. Grigore, Junior Morais – Crepulja (Dandea 89'), Albu, Moise (Bnou Marzouk 69') – Pănoiu (Ilie 46') – Carnat (Hlistei 59'), Bălan (Alami 69').

Rezerve neutilizate:

Botoşani: Contra – Patache, Croitoru, Sila. Antrenor: Marius Croitoru.

Rapid: Drăghia – Florică, Goge, Barbu. Antrenor: Mihai Iosif.


Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Rapid se menţine la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20367121/24/clasament-rapid.jpg

Min. 90+2: GOL pentru Rapid! 0-2! Alami a scăpat singur cu portarul şi a reuşit să înscrie din a doua încercare, după ce primul şut a fost parat.

Min. 84: GOL pentru Rapid! 0-1! A înscris Bnou Marzouk, cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Ilie.

Min. 75: Ocazie pentru Rapid! În urma unui corner, Hlistei a trimis o lovitură de cap, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 69: Dublă schimbare la Rapid! Au ieşit Moise şi Bălan, au intrat Alami şi Bnou Marzouk.

Min. 63: Ocazie pentru FC Botoşani! Ongenda a trimis mingea cu călcâiul pentru Petkovski, care a şutat mult peste poartă, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 60: Dublă schimbare la FC Botoşani! Au ieşit Roman şi Fili, au intrat Petkovski şi Jaja.

Min. 59: Schimbare la Rapid! A ieşit Carnat, a intrat Hlistei.

Min. 55: Ocazie mare pentru Rapid! Claudiu Belu-Iordache a pătruns în careu, a driblat un adversar şi a şutat către colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

Min. 48: Ocazie pentru FC Botoşani! Mihai Roman a pătruns în careu şi a şutat în forţă către colţul scurt, dar portarul Moldovan a respins mingea.

Min. 46: A început repriza a doua! Câte o schimbare în cele două echipe. La Botoşani, a ieşit Şeroni şi a intrat Chindriş. La Rapid, a ieşit Pănoiu şi a intrat Ilie.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0, dar FC Botoşani a fost echipa mai periculoasă.

Min. 45: Şeroni putea fi eliminat, pentru al doilea fault dur într-un interval de două minute! Arbitrul Bîrsan l-a iertat pe fundaşul gazdelor.

Min. 43: Cartonaş galben pentru Şeroni (FC Botoşani)!

Min. 39: Ocazie pentru FC Botoşani! În urma unui corner, Racoviţan a trimis o lovitură de cap pe poartă, dar Moldovan a fost pe fază.

Min. 36: Fault dur al lui Albu, care nu primeşte nici măcar cartonaşul galben!

Min. 35: Cartonaş galben pentru Săpunaru, căpitanul Rapidului!

Min. 34: Cartonaş galben pentru Braun, fundaşul gazdelor!

Min. 33: Cartonaş galben pentru Junior Morais!

Min. 31: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Mihai Roman a primit mingea în careu şi a şutat în portar, apoi Fili a şutat în Belu-Iordache, cu poarta goală. Gazdele au cerut penalty, pentru un presupus henţ al fundaşului rapidist.

Min. 15: FC Botoşani a cerut un penalty, după ce Belu-Iordache l-a lovit cu cotul în gură pe Fili. Arbitrul Marcel Bîrsan a dat fault în atac!

Min. 12: Arbitrul nu a sancţionat un henţ evident al lui Pănoiu!

Min. 6: Ocazie pentru FC Botoşani! În urma unui corner, Roman a trimis o lovitură de cap lângă bară, dar portarul Moldovan a respins mingea.


FC Botoşani are un start impresionant de sezon. După remiza cu FCSB (0-0), au urmat victorii pe linie cu FC Voluntari (1-0), Universitatea Craiova (2-1), UTA (2-1) şi Gaz Metan Mediaş (1-0).

Rapid vine după derby-ul cu FCSB, câştigat cu 1-0. Echipa pregătită de către Mihai Iosif este singura fără gol primit în Liga 1.

‘Alb-vişiniii’ nu pot miza pe Antonio Sefer, suspendat două etape după conflictul din meciul cu FCSB. În plus, Dragoş Grigore are probleme fizice şi ar putea fi înlocuit cu Alexandru Dandea.

Echipele probabile:

FC Botoşani: Pap – Ţigănaşu, Şeroni, Chindriş, Braun – Ongenda, Edjouma, Papa (cpt) – Fili, Sila, Barbosa Santos.

Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru (cpt), Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Carnat, Bălan, Hlistei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele