Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ FC Braşov – Petrolul 0-4! ”Lupii galbeni” au arătat din nou ca o formaţie de Casa Liga 1

Liga II Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20428815/2/petrolul-ploiesti-csc-selimbar-liga-2-casa-pariurilor-3-10-2021.jpg

FC Petrolul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Braşov, în etapa a X-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

Au marcat: Jarovici 14', 60', Cebotaru 54', Ţicu 74' (p).

Marius Burlacu (FC Braşov) a fost eliminat, în minutul 57.

După acest rezultat, FC Petrolul a acumulat 27 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii a II-a. Pe locurile 2-6 se află, în ordine, U Cluj, 24 de puncte, Concordia Chiajna, 23 de puncte, Hermannstadt, 21 de puncte, CSA Steaua, 21 de puncte, şi FC Buzău, 20 de puncte.

FC Braşov se află pe locul 16, cu nouă puncte.

Ultimul meci al etapei, Unirea Dej - FC Hermannstadt, va avea loc, luni, de la ora 15:30.

FC Braşov – Petrolul 0-4 (Jarovic 14, 60 Cebotaru 54, Ţicu 74)

Echipele de start:

  • FC Braşov: D. Mutu – M. Burlacu, Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă – Lente (cpt.), Vas. Constantin – Iul. Roşu, Rz. Iorga, Negrean – El Azzouzi
  • Rezerve: C. Lungu – Drăgoi, Mitroi, Fustar, Vl. Mihalcea, H. Popa, Iurcu, Cîrstian, Andr. Lascu
  • Antrenor: Andrei Şanta
  •  
  • Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, V. Lică, Huja, Ţicu (cpt.) – Seto, Cebotaru – Mih. Constantinescu, Tucaliuc, Măzărache – Jarovic
  • Rezerve: Al. Radu – Boţogan, M. Bratu, Manolache, Sil. Pană, S. Diarra, Buia, Saim Tudor, M. Chindriş
  • Antrenor: Nicolae Constantin

Min. 90 + 3: Fluier final! Petrolul Ploieşti învinge FC Braşov cu 4-0!

Min. 74: GOL Petrolul! Ţicu execută lovitura de pedeapsă în stânga lui Mutu. Portarul Braşovului ghiceşte colţul şi atinge mingea, însă nu poate opri nici golul patru al ”lupilor galbeni”. 

Min. 60: GOL Petrolul! Cebotaru îi centrează în faţa porţii, la colţul scurt, lui Jarovic, care reia în poartă din 5 metri. Mutu atinge balonul, însă nu poate face nimic pentru a evita golul. 

Min. 57: Burlacu de la FC Braşov vede al doilea cartonaş galben şi îşi lasă echipa în inferioritate numerică. 

Min. 54: GOL Petrolul! Ţicu execută rapid cornerul din stânga la Tucaliuc, care centrează spre bara a doua. Eugeniu Cebotaru scapă din marcaj şi înscrie cu capul din 5 metri. 

Min. 14: GOL Petrolul!  Senad Jarovic deschide scorul cu o lovitură de cap din cinci metri, la o fază în care portarul Mutu a încercat să boxeze centrarea din corner a lui Tucaliuc, venită de pe partea stângă, dar nu a reuşit.


Liderul ligii secunde, Petrolul, porneşte favorită la Braşov, pe terenul unei echipe care nu pare să se fi acomodat încă la noile rigori, după ce a promovat la finele sezonului trecut.

Polieştenii au o serie spectaculoasă de 7 victorii consecutive, iar asta i-a dus pe primul loc. În tot acest timp, ardelenii au avut evoluţii oscilante, iar din ultimele cinci meciuri au pierdut trei şi au câştigat două.

Altă dată un meci de tradiţie în fotbalul românesc, FC Braşov – Petrolul nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial de ani buni. Acum, cele două echipe se înfruntă din nou, sub Tâmpa, duminică, de la 12.30. Meciul va fi transmis în direct de Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Înaintea confruntării celor două echipe, Petrolul e lider şi are 24 de puncte, în vreme ce FC Braşov are doar 9 puncte şi este pe locul 15.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele