Ultima oră
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism

VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani 2-1. Ploaia şi arbitrul Chivulete au fost actorii principali ai partidei

Superliga Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

 

Hermannstadt a câştigat pe o ploaie torenţială confruntarea de pe teren propriu, contra celor de la FC Botoşani, cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost decisă de o eroare majoră a centralului Andrei Chivulete, care a dictat uşor penalty la un duel dintre Mayoral şi Haruţ.

Scorul a fost deschis rapid, gazdele au profitat de eroarea lui Şeroni, care a fost lovit de o minge ricoşată din bară, fundaşul nemaiputând evita autgolul. Băieţii lui Marius Croitoru au revenit repede în meci, după o fază colectivă, Keita a finalizat din interiorul careului.

Momentul decisiv a fost în minutul 86, deşi cei de la Botoşani dominau copios, Hermannstadt a avut un atac, iar arbitrul Chivulete a greşit grav şi a acrodat penalty la un duel în careu, dintre Mayoral şi Haruţ. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Pires.

-------------------------------------------------------

FC Hermannstadt - FC Botoşani 2-1 (Şeroni 8-autogol, Pires 87-penalty / Keita 37)

  • Hermannstadt: Cristiano - Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ - Pires, Dâlbea, Buzan - Jo Santos, Fortes, Sîntean
    Rezerve: Pop, Mayoral, Oşan, Florica, Vodă, Elbers
    Antrenor: Ruben Albes
  • Botoşani: Hankic - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - J. Rodriguez, Babunski - Patache, Ashkovski, Keyta – Dugandzic
    Rezerve: Pap, Plămadă, Târcoveanu, Roman, Moescu, Fili, Ofosu, Cîmpanu
    Antrenor: Marius Croitoru

 

Minutul 90+3: Fluier final! Hermannstadt obţine o victorie nesperată.

Minutul 90: Se arată 3 minute de prelungire.

Minutul 87: GOL Hermannstadt! Arbitrul dictează penalty la un contact între Mayoral şi Haruţ, cel de-al doilea primeşte galben pentru proteste. La reluare s-a văzut că decizia arbitrului a fost complet greşită. Romario Pires transformă fără emoţii.

Minutul 85: Sibienii sunt căzuţi fizic, Botoşani atacă în permanenţă, dar fără să creeze pericol mare.

Minutul 80: Keita îl vede uşor ieşit din poartă pe Cristiano, trage puternic de la 25 de metri, dar Stoica respinge.

Minutul 72: Morreira vede şi el cartonaş galben.

Minutul 68: Chindriş primeşte cartonaş galben.

Minutul 65: Dâlbea îl faultează pe Chindriş la 20 de metri de poartă. Ongenda execută în forţă pe lângă zid. Portarul Cristiano are un reflex salvator şi respinge balonul de lângă bară în corner.

Minutul 58: Marius Croitoru face şi el două modificări. Îi scoate pe Ashkovsi şi Babunski şi îi introduce pe Ofosu şi Ongenda.

Minutul 56: Dublă schimbare la gazde. Ies Sîntean şi Buzan. Intră Mayoral şi Vodă.

Minutul 51: Stoica primeşte cartonaş galben pentru un fault din spate.

Minutul 47: Scarlatache trimite o minge peste linia defensivă a celor de la FC Botoşani până la Fortes, care preia, dar ezită să şuteze şi este blocat în ultimul moment.

Minutul 46: Dugandzic primeşte o minge excelentă în interiorul careului, fundaşii celor de la Hermannstadt au fost prinşi pe picior greşit. Atacantul croat a reluat defectuos, iar mingea a ocolit cadrul porţii.

Minutul 45+1: Pauză! Cele două echipe intră la cabine la egalitate.

Minutul 37: GOL Botoşani! La o fază care nu promitea nimic, Patache a centrat de pe partea dreaptă, iar Keita s-a desprins din marcajul advers şi a trimis în poartă, din careul mic.

Minutul 27: Cei de la Hermannstadt au cerut gol, la o minge respinsă de Hankic, după un corner, care ar fi depăşit linia porţii. La reluare s-a văzut că execuţia lui Dâlbea nu a fost gol.

Minutul 8: GOL Hermannstadt! Ardelenii deschid scorul într-un mod bizar. Hankic respinge o lovitură de colţ, în bară transversală. Mingea se loveşe de Şeroni, care marchează în proprie poartă.

Minutul 1: Start de partidă!


FC Botoşani are un bilanţ favorabil în confruntările directe cu echipa din Sibiu. FC Botoşani nu a pierdut niciodată în faţa lui FC Hermannstadt, în şase meciuri directe. Echipa moldavă are cinci succese, dintre care patru în ultimele patru meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Doar două goluri a marcat Hermannstadt în cele şase partide cu FC Botoşani.

Înaintea meciului de luni, FC Botoşani ocupă locul al cincilcea, cu opt puncte, iar cu un succes la sibiu, echipa antrenată de Marius Croitoru poate urca până pe locul al doilea, la patru lungimi de liderul U Craiova. FC Hermannstadt se află pe poziţia a zecea, dar o poate egala pe Botoşani, în cazul unei victorii obţinute luni.

Hermannstadt - Botoşani. Echipele probabile:

FC Hermannstadt: Cristiano – Stoica, Viera, Scarlatache – Caiado, Dalbea, Romario, Opruţ – Sintean, Fabio Fortes, Jo Santos

FC Botoşani: Hankic – Haruţ, Chindriş, Seroni, Ţigănăşu – Babunski, Rodriguez, Cîmpanu – Ofosu, Dugandzic, Keyta

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele